Csípőműtét, botorkálás, fájdalom után - Esztergályos Cecília repül a színpadra

Forrás: RTLKLUB -
Esztergályos Cecília betegség alkotás Família Kft. színészet egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos csípőműtéten esett át néhány hete hazánk egyik színészikonja, Esztergályos Cecília.

A 72 éves művésznő azonban ismét remekel, a humorérzékkel és türelemmel viselt "csípőcsere" - így nevezi a beavatkozást - után csütörtök este már vissza is tért a színpadra. Az Újszínház Nem élhetek muzsikaszó nélkül című előadásában bújik újra régi szerepébe - írta a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

A megdöbbentő regenerálódást aligha lehet mással magyarázni, mint azzal az áradó életörömmel és lelki erővel, ami Cecíliát jellemzi, bár ő maga sem hitte, hogy ilyen gyorsan talpra áll.

"Nyolc éven át szenvedtem a fájdalomtól, tovább már nem lehetett halogatni a műtétet. Két hétig voltam utána kórházban, és bár az a rettenetes, folyamatos kín azonnal megszűnt az operáció után, azért egy kevés fájdalom maradt. Végül is egy idegen test van az emberben, ezt még egy darabig érezni is fogom, de azt mondják, talán fél év alatt ez is elmúlik."

A színésznő szerint a villámgyors felépülését balett-táncos múltjának (erős izmainak), az őt gyengéden ápoló férjének, Péternek és egy remek sebésznek, dr. Lakatos Tamásnak köszönheti.

A színésznő művészi karrierjéről és magánéletéről a Life.hu-nak is mesélt. Szily Nóra interjúját itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.