Mi történhetett? Alig lehet ráismerni a kajapornó királynőjére, Nigella Lawsonra

Forrás: NORTHFOTO -
fotó fogyás szakácsnő smink nélkül Nigella Lawson London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű brit szakácsnő beesett, gondterhelt arccal lépett utcára Londonban, egy szemfüles fotósnak hála pedig már mindenki az okokat találgatja. De tényleg, Nigella, mi a gond?

Azt már tudjuk, hogy nem éppen könnyű időszak áll Nigella Lawson mögött. A brit sztárszakácsnő, akit rajongói egyenesen a kajapornó királynőjeként emlegetnek, 2013-ban vált el milliárdos férjétől, miután Charles Saatchi műgyűjtő egy előkelő londoni étterem teraszán egy vitájuk hevében fojtogatni kezdte exfeleségét.

Forrás: NORTHFOTO

Nigellát előzőleg karácsony körül kapták lencsevégre, akkori kiegyensúlyozottsága és mosolya azonban a múlté: az 55 éves híresség legutóbbi, fentebb is látható fotóin sovány, beesett és gondterhelt arccal, talpig feketében sétált London egyik utcáján. Az okokról egyelőre nem tudni semmit, ám reméljük, semmi komoly nem áll a háttérben, pusztán csak rossz napja volt a szakácsnőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.