Val Kilmer nem rákos, ám továbbra is kórházban van

vizsgálat Facebook teszt eredmény gyanú kórház rák Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Batman és a Top Gun sztárját a hétvégén szállították kórházba torokrák gyanújával. Kilmer Facebookon tudatta a hírt: szó sincs daganatról, ám a teszt eredményeire még várnia kell.

Egyelőre csak várja a vizsgálat eredményeit Val Kilmer, akinek sajtósa hétvégén erősítette meg a hírt, miszerint a sztár kórházban van daganatos megbetegedés gyanújával.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az 55 éves színész a minap Facebook-oldalán szüntette meg az egyik amerikai bulvárlap által indított pletykaáradatot: nincs tumora és műtétre sem került sor, egyelőre csak vár a röntgenfelvételek eredményére, valamint megköszönte a rajongók támogatását és arra kérte őket, ne aggódjanak érte. Reméljük, minden a legnagyobb rendben lesz.

Sztárok, akik legyőzték a rettegett kórt

Kylie Minogue, James Brown, Anastacia és Robert DeNiro - csak néhány név azon hírességek sorából, akiknek szembe kellett nézniük a rákkal, ám végül legyőzték a betegséget. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.
Bocsi, de pontosan mi hasznom van a mozgásból?http://www.life.hu/drlife/20150130-ezeken-megy-keresztul-az-emberi-test-a-rendszeres-testmozgas-kovetkezteben.htmlAz emberi test a rendszeres testmozgás következtében olyan változásokon megy keresztül, amelyek megelőzhetik és késleltethetik bizonyos betegségek megjelenését, és javíthatják az erőkifejtési képességet. De pontosan mi a hasznunk a mozgásból?Dr. LifeThinkstockIntimtorna férfiaknak - hosszabb menet, vadabb élvezethttp://www.life.hu/drlife/20150131-a-kegel-gyakorlatok-a-ferfiak-szexualis-oromeit-is-segiti.htmlA korai magömlés a férfiak rémálma, és igazán keserűvé tudja tenni a legnagyobb hévvel várt szexuális együttlétet is.Dr. Life--A macskái szagolták ki a daganatothttp://www.life.hu/drlife/20150131-a-macska-kulonleges-kepessege-szaglas.htmlStephanie Doody, Staffordshire lakos határozottan állítja, hogy az életét mentették meg szeretett cicusai, akik szó szerint kiszagolták a testében burjánzó rákot.Dr. Life--Tóth Gabinak az agykontroll segített betegsége leküzdésébenhttp://www.life.hu/drlife/20150130-toth-gabinak-az-agykontroll-segitett-a-panikbetegsegen.html"Tizenhárom-tizennégy éves koromban volt az első pánikrohamom: egy elég nagy trauma, egy haláleset volt a közvetlen közelemben, amit nem tudtam feldolgozni. Nem sokkal ezután nyugodtan kávézgattam, amikor hirtelen azt éreztem, hogy meg fogok halni" - így kezdi betegségének történetét Tóth Gabi.Dr. Life--Agyő, fájdalmas vérvétel: íme, a megoldás a problémárahttp://www.life.hu/drlife/20150130-venaszkennert-adtak-at-a-fovarosi-bajcsy-zsilinszky-korhaz-es-rendelointezet-surgossegi-osztalyan.htmlVénaszkennert adtak át hétfőn a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet sürgősségi osztályán; a testtel nem érintkező, hordozható berendezés a vénákat jeleníti meg a bőr felületén.Dr. Life--Saját maga emelhette ki a hasából az ikergyermekeit egy császárral szült nőhttp://www.life.hu/drlife/20150123-egy-csaszarmetszessel-szult-no-sajat-maga-emelhette-ki-hasabol-ikergyermekeit.htmlEgy ausztrál nő a szó legszorosabb értelmében maga hozhatta világra ikerlányait egy császármetszéses szüléskor egy brit kórházban.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.