Halott húga vonszolta magával a férfit?

Forrás: Flickr/Luc Viatour -
betegség halál tenger baleset egészség temetési szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sors néha egészen különös dolgokat produkál, ahogy történt az Michelle Galliers esetében is, akit húga hamvainak tengerbe szórása közben ragadt magával egy óriáshullám.

Bár véletlen balesetről van szó, a család szeme láttára történt tragédia tűnhet úgy, mintha a halott testvér vitte volna magával szeretett fivérét..

Illusztráció Forrás: Flickr/Luc Viatour

A húg kérése volt, hogy hamvait azon a parszakaszon szórja szét a család, ahol gyerekkorában oly sokat játszottak a bátyjával. A testvér és a többi családtag teljesítette is ezt a kérést, de Michelle közben egy kicsit távolabb sétált a gyászoló családtól, hogy egyedül is el tudjon búcsúzni testvérétől. Ekkor történt a baleset, és hiába rohantak a megmentésére, a meleg, nehéz kabát és ruházat, amit a hideg időben viselt, pillanatokon belül mázsás súlyúvá vált, a víz elragadta és lehúzta a férfit.

A parti őrség két napi keresés után lefújta a kutatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.