Kökény Attila is plasztikáztatta a melleit

Forrás: TV2 -
operáció műtét Kökény Attila plasztika Gáspár Laci Megasztár melldaganat mellplasztika énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes megduzzadt mellei miatt feküdt kés alá. A műtétre felesége, Aranka és sorstársa, Gáspár Laci beszélte rá.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gáspár Laci mindkét mellében túlfejlődött a mirigyállomány, ezért kellett kés alá feküdnie. Kökény Attila az ő példáját követve és felesége unszolására vállalta a műtéti beavatkozást – írja a Blikk.

Forrás: TV2

„Felhívtam Gáspár Lacit telefonon, mert néhány éve ugyanazt érzem én is, mint amit ő mesélt a műtéte kapcsán. Megadta a plasztikai sebésze elérhetőségét, és megnyugtatott, hogy nem fájdalmas a műtét, mert altatással csinálják, és mindössze egyetlen éjszakát kell bent tölteni. Néhány éve időnként feszült a mellem, és csomókat éreztem benne, sőt – akárcsak Lacinak – nekem is megnőtt. Olyan is előfordult, hogy már a pulóver viselésétől fájt. Az utóbbi években már szégyelltem levetkőzni a strandon, mert annyira csúnya volt a mellem. Aranka unszolt, hogy menjek orvoshoz, de mindig halogattam" – mesélte Attila, aki egy óra alatt túl volt az operáción, ami után felesége és Gáspár Laci várta.

Tudtad?

„Vannak emberek, akik alkatilag hajlamosak arra, hogy testük különböző részeiben zsírcsomók alakuljanak ki. Ez férfiakat, nőket egyaránt érint, de nagy ijedelmet okozhat, ha a mellünkben fedezünk fel egy csomócskát."

A Life.hu cikkéből megtudhatod, melyik az az 5 eset, amikor a csomó nem jelent mellrákot.

Esztergályos Cecília számára megváltás volt a műtéthttp://www.life.hu/drlife/20150206-napidoktor-esztergalyos-cecilia-megvaltas-volt-a-mutet.html"Tavaly év végén kaptam csípőprotézist, amit egy többórás műtéttel operáltak a testembe. De ez a műtét igazi megváltás volt az előző hetek pokoli fájdalmai után" - így kezdte történetét a művésznő.Dr. Life--Te is pisilni mész szex előtt? Nem teszed jól!http://www.life.hu/drlife/20150206-a-szex-elotti-pisiles-a-hugyuti-fertozesek-melegagya-egy-new-york-i-urologus-szerint.htmlTudod, hogy hamarosan itt a pillanat, amikor végre átadhatjátok magatokat partnereddel a hálószoba felhőtlen örömeinek, ezért mielőbb a mosdó felé veszed az irányt, hogy könnyíts magadon. Ne tedd, ha számodra is kedves a húgycsöved egészsége!Dr. Life--Most akkor mégis káros a sok futás?http://www.life.hu/drlife/20150206-szivderito-egyaltalan-nem-biztos-hogy-karos-a-sok-futas-egeszseg.htmlFolytatjuk házi, kételyeloszlató rovatunkat. A hét kérdése: káros, ha sokat futunk?Dr. Life--Meztelen egészség – intim védelem, ha lekerül a fehérnemű, vagy ha fel sem húzodhttp://www.life.hu/drlife/20150204-intimvedelem-fehernemumentes-helyzetekre.htmlSzexi és kényelmes, állítják sokan, akik hódolnak a fehérnemű nélküli élet szabadságának, de talán nem gondolják végig, hogy a bugyi nem véletlenül került be a női ruhatárba.Dr. Life--Koncentrációs problémák, rossz közérzet - Nem isznak elég folyadékot a magyar gyerekekhttp://www.life.hu/drlife/20150204-dehidratacio-azaz-kiszaradas-fenyegeti-a-magyar-gyerekek-otodet.htmlA dehidratációnak súlyos következményei lehetnek, gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt. Koncentrációs problémák, rossz közérzet: csak néhány kellemetlen következmény azok közül, amelyek a vízhiányból adódhatnak. Dr. Life--Tényleg nővé válik Kim Kardashian mostohaapja, Bruce Jennerhttp://www.life.hu/drlife/20150204-bruce-jenner-kim-kardashian-mostohaapja-nove-fog-valtozni.htmlA Kardashian-Jenner família feje, Bruce Jenner döntött: a tízpróbás olimpikon 65 évesen nővé fog változni.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.