Orgazmus ejt sebeket a péniszén - fogy a gyönyör

betegség szex egészség sebek orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves férfi, aki magát csak RLS-ként nevezi meg, közösülés közbeni fájdalmak miatt fordult orvoshoz. Állítása  szerint minden egyes ejakuláció hegeket hoz létre a pénisz szövetében. 

Azt is állítja, hogy e miatt egyre fogy a lehetősége arra, hogy gyönyört kapjon, hiszen a szövethegek miatt ördögi helyzet alakult ki: ahány ejakulációt él még át, annyival csökken az esélye az újabb orgazmusra.

Forrás: Thinkstock

RLS diagnózist kapott ugyan a furcsa és számára tragikus jelenségre, de magyarázatot nem - írta a Daily Mail. A fiatalember beszámolója szerint a szakemeberek ismeretlen eredetű fibrózissal magyarázzák a helyzetet, vagyis valójában nincs magyarázat, senki nem érti a betegség hátterét. Azt azonban az egyik orvos, a pénisz szöveteinek beható vizsgálata után közölte a fiatalemberrel, hogy legfeljebb száz orgazmusra maradt lehetősége.

A péniszét már gyászoló férfi számára azonbaúgy tűnik, van remény. A brit lap ugyanis kíváncsi volt a történet hitelességére, és több szaktekintélyt is megkeresett az ügy kapcsán.

Raj Persad, a Bristol Royal Infirmary urológus professzora szerint a hegképződésnek gyógyítható oka kell hogy legyen, és hasonló véleményt fogalmazott meg dr. Ian Eardley is, a leedsi kórház urológusa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.