Nem te választod az életedet: ő választ téged

Forrás: Thinkstock -
betegség szívderítő egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"... Nem te választod az életedet: ő választ téged. Nem értheted meg, miért jut neked több öröm vagy több szomorúság. Csak fogadd el és menj tovább. Az életünket nem választhatjuk meg, de azt mi döntjük el, hogy mit kezdünk a kapott örömökkel és bánatokkal..."
Forrás: Thinkstock

"Nehezen fogadtam el a történteket. Nem akartam kapni valamit úgy, hogy én ezt nem is kértem. Nem fogtam fel, hogy ez az életem megmentője. Vágytam egy olyan életre, amilyen másoknak megadatott. Pacemaker nélküli szabad életre" - ezzel a felütéssel indul Mónika története, amit a Szívderítő.hu oldalon követhetsz nyomon.

"A beültetés idején Szentendrén dolgoztam és a munka mellett tanultam. A gyógyulás után visszatértem a munkába, és az első napomon ért egy negatív élmény, melyet soha nem fogok elfelejteni. A kolléganők lefestették számomra a jövőképet. Volt benne leszázalékolás, folyamatos szenvedés, de a halál szele is megérinthet érzés. Azt hiszem, ez elég jó alap volt számomra ahhoz, hogy befelé forduljak..."

Felkeltette az érdeklődésedet Mónika elbeszélése? Kattints ide a folytatásért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.