Diana volt szerelmének édesapját nemi erőszakkal vádolják

Forrás: Northfoto -
betegség egészség Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő halálának körülményei a mai napig kérdéseket vet fel Diana rajongóiban. Ám e pillanatban egykori szerelmének, Dodi Al-Fayed-nek édesapja került reflektorfénybe. Nemi erőszakkal vádolják a 86 éves férfit, Mohamed Al Fayed-et.

Az eset, amely ismét nyilvánosságot kapott, két évvel ezelőtt történt. Egy fiatal brit lány tett feljelentést az egyiptomi számazású milliomos ellen. Azt állította, hogy a férfi megerőszakolta. Az állítólagos erőszak idején a lány mindössze 18 éves volt.

Forrás: Northfoto

Az idős férfi tagadott, az esetet kivizsgálták, majd ejtették a vádat. Most azonban a Metropilitan Police szóvivője szerint olyan információk kerültek elő, amely mentén újra indította a rendőrség a nyomozást.

A Daily Mail cikkében arról is írnak, hogy a nő állásinterjú miatt érkezett a milliárdos egyik luxuslakásába, ahol az interjú után a férfi közel két órán keresztül bántalmazta szexuálisan. Később a nő - állítása szerint - félelmében visszavonta vádjait.

Az újra megindított ügy kapcsán Mohamed Al Fayed továbbra is dühödten tagad. Két éve azt a sztárügyvédet, Ian Burtont fogadta fel jogi képviselőjének, aki Max Cliffordot is védte. A publicista nyolc évet ült börtönben szexuális bűncselekmények miatt - vagyis a milliárdos egy igazi nagyágyúhoz fordult, hogy megvédje igazát. Valószínűleg most sem adja lejjebb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.