Tíz ruhaméretet fogyott - mégis szörnyetegnek érezte magát az esküvőjén a lány

Forrás: PhotoAlto/Alix Minde -
betegség esküvő egészség túlsúly szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristina Miles, ahogy minden nő a Földön, csak szép akart lenni élete nagy napján. Drasztikus fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól.

A fogyás sikeres volt, a lány azonban elborzadt attól, ami történt a testével. A gyors és kemény fogyókúra miatt ugyanis a zsír szinte leolvadt a lányról, kinyúlt bőre azonban nem húzódott vissza - írja a Daily Mail. (Fotókért kattints ide!)

Forrás: PhotoAlto/Alix Minde

"Úgy éreztem, óriási titkot hordok a menyasszonyi ruha alatt. Mindenki csak nézett, mennyit fogytam, milyen szép vagyok, de senki sem sejtette, hogy szörnyeteg vagyok."

A fiatal nő nem csak önmaga előtt szégyelli kinyúlt bőrét, de a párjával való kapcsolatát is megnehezíti az esztétikai probléma. Nem mer meztelenül mutatkozni férje előtt, nincs szex, attól tart, hamarosan tönkremegy a házassága.

"Azt kellene éreznem a sikeres fogyókúra miatt, mintha nyertem volna egymilió dollárt, de én undorítónak érzem magam, a párom egy nagymamát vett feleségül."

Kristin problémáján a felesleges bőr műtéti eltávolítása segíthetne, az ingyenes beavatkozásra szóló kérelmét azonban elutasították, pénzük pedig nincs egy ennyire költséges beavatkozásra.

A lány bevallotta, hogy legsötétebb, legkétségbeesettebb óráiban nem egyszer kísértésbe esett, hogy falni kezd, és egyszerűen visszahízik a saját bőrébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.