Újra műteni kell Tóth Gabi édesanyját: "Már nem sokáig tartható ez az állapot!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi édesanya műtét térdműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi édesanyját, Erikát továbbra is erős fájdalmak kínozzák annak ellenére, hogy egyszer már megműtötték, de a beavatkozás nem sikerült, és tovább súlyosbodott az állapota. Tóth Gabi szerint felháborító, ami az édesanyjával történik.

"Egyáltalán nem tud leguggolni, hiszen nem hajlik a térde. A járás nehezére esik, arról nem is beszélve, hogy olykor a duplájára duzzad a lába, borzasztó fájdalmakat okozva" - nyilatkozta Tóth Gabi a hot! magazinnak. Az énekesnő elmondta azt is, hogy valószínűleg megsérült a csont, amikor helyre akarták hozni édesanyja térdízületét, amelyet kopás miatt kellett műteni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Felháborít az egész, ami most történik vele, így aztán velünk is" - fakadt ki a lapnak Tóth Gabi, aki azt is elárulta, próbálják megtalálni a legjobb orvost, de egyelőre fogalmuk sincs, merre induljanak, pedig "már nem tartható sokáig ez az állapot."

Térdjavító jóga, nem csak futóknak

A futás, ha nem elég fokozatosan terheled a térdízületet, vagy nem megfelelő terepen futsz, okozhat térdfájást, nem beszélve a sportsérülésekről. Lehetnek a térdben sportolástól függetlenül is kisebb problémák: kopás, szalagprobléma, túlhasználás miatt fellépő fájdalom és egyebek. Épp ezért nem árt, ha megtanulod, hogyan tartsd egészségesen a térded jógával. Segítsünk? Kattints ide!
Térdre pottyant a színésznő a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/news/20140302-elisabeth-rohm-az-amerikai-botrany-szinesznoje-terdre-esett-a-voros-szonyegen.htmlAnnál emlékezetesebben és kecsesebben nem lehet térdre esni, ahogy azt 2013-ban Jennifer Lawrence csinálta az Oscar-gálán. A produkciót a díjátadó előtti napokban Elisabeth Röhm ismételte meg a vörös szőnyegen - igaz, negyed akkora ruhában.News--Orgazmus és egészséges ízületek - így működik a maszturbálós kesztyűhttp://www.life.hu/intim/20140826-maszturbalos-kesztyu-amely-kimeli-az-izuleteket.htmlA vibrátorok által nyújtott örömszerzésnek is megvannak a maga (meglehetősen kellemes) előnyei, ám aki használata közben mégis aggódik ízületei egészségéért, annak most jó hírrel szolgálhatunk.Intim--Esztergályos Cecília számára megváltás volt a műtéthttp://www.life.hu/drlife/20150206-napidoktor-esztergalyos-cecilia-megvaltas-volt-a-mutet.html"Tavaly év végén kaptam csípőprotézist, amit egy többórás műtéttel operáltak a testembe. De ez a műtét igazi megváltás volt az előző hetek pokoli fájdalmai után" - így kezdte történetét a művésznő.Dr. Life--Elvesztette mellbimbóit a fiatal nő plasztikai műtét miatthttp://www.life.hu/drlife/20150109-plasztikai-muteti-hiba-miatt-eltavolitottak-a-no-mellbimboit.htmlLaura Damiani megműttette melleit, ahogy évente több, mint ezer másik brit nő is, de a műtétből horrorsztori lett… Dr. LifeThinkstockFreddie Prince Jr. gerincműtétje után ismét járni tanulhttp://www.life.hu/drlife/20141129-freddie-prince-jr-gerincmutetje-utan-ismet-jarni-tanul.htmlFreddie Prince Jr., a hollywoodi sztárszínész, a Scooby Doo, a Nyakigláb és a Csaj nem jár egyedül főszereplője gerincműtéten esett át. Dr. LifeOrigoIstenes Bence próbálja megúszni a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20141103-istenes-bence-az-x-faktor-musorvezetoje-servvel-kinlodik.htmlA népszerű műsorvezetőnek, Istenes Bencének lágyéksérve van. Az X-Faktor sztárja eleinte csak edzés után érezte a szúró fájdalmat, később folyamatosan, és hetek elteltével sem szűnt meg. Egy hónap után végül orvoshoz fordult, aki közölte vele: lágyéksérve van.Dr. LifeFotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.