Hányás, hasmenés a Villában - influenzaválság van?

betegség VV7 influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV7 lakóit leteperte a vírus. A villalakók ágynak estek.

Lacit, Dórit, Dennist, Fannyt és Robint is paplanok közé döngölte a betegség és úgy tűnik, túl a magas lázon és köhögésen hányás és hasmenés is meglepte a villalkókat.

Dóri gyengélkedésével indult a lázas menet, de nem sokára követte őt a többi lakó is, hiába próbálták rendkívüli vitaminsegéllyel megelőzni a kórt.

Eljárást indít a Médiatanács a VV7 ellen - Az intenzív szexualitás verte ki a biztosítékothttp://www.life.hu/bulvar/20150220-eljarast-indit-a-mediatanacs-a-valovilag7-ellen.htmlAz RTL II-n látható valóságshow, a ValóVilág7 egyik decemberi adásának helytelen korhatár-besorolása kapcsán a Médiatanács hatósági eljárást indít a műsor médiaszolgáltatójával, a román joghatóság alatt álló Cable Channels SA-val szemben.TV + BulvárHoppá! VV Dóra Laci testét nyalogatta - Vajon mit szól ehhez Edina?http://www.life.hu/bulvar/20150220-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-vv-laci-testet-nyalogatta.htmlIsmét intim helyzetbe került egymással Dóri és Laci. A szőke plasztiklány végigment Laci testén, méghozzá nem is akárhogyn és nem is akármiért. TV + BulvárVV Szandika démoni nővé változott - rá sem lehet ismernihttp://www.life.hu/bulvar/20150218-vv-szandika-a-valovilag-egykori-jatekosa-hatalmas-valtozason-ment-at-fekete-haja-lett-es-bauko-eva.htmlAz egykori szőke plázacica démoni külsőre váltott. VV Szandika VV Éva oldalán pózolt és rá kellett jönnünk, hogy szinte a felismerhetetlenségig megváltozott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.