Az édesség, amely gyönyörűvé varázsol: csodacsokit fejlesztett egy kutatócsoport

Forrás: Thinkstock -
fiatalítás vérellátás csokoládé szépségápolás kifejlesztés kutató antioxidáns Cambridge-i Egyetem édesség ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cambridge-i Egyetem egykori kutatói kifejlesztették a csokoládét, amely nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem még a bőrödnek is jót tesz.

Jó hírünk van a csokoládé-imádóknak. A Cambridge-i Egyetem egykori kutatói most egy vállalkozás keretei között hozták létre az öregedésgátló csokoládé névre hallgató édességet, amelynek csodaanyaga az astaxanthin, a legerősebb antioxidáns - olvasható a The Independent oldalán.

Forrás: Thinkstock

A csoki hatását klinikai vizsgálatokkal bizonyították: a gyártók 4 héten át tesztelték az Estethoc finomságát önkéntesein, amely a tapasztalok szerint javította a bőr vérellátását, ettől pedig puhává, bársonyossá és simábbá tette a páciensek bőrét. A csokoládé a hírek szerint a jövő héten kerül a boltok polcaira, az árról a gyártók egyelőre nem szerettek volna információkat közölni.

A csoki segít elkerülni az elhízást?

Imádjuk az ízét, ám egy korábbi tanulmány szerint egészségvédő hatása sem elhanyagolható. A Life.hu korábbanITT mutatta meg, miért érdemes mértékkel fogyasztanod a csokoládét.
Az íz, amit soha nem fogsz elfelejteni: mennyei csokis-narancsos muffin chilivelhttp://www.life.hu/advent/recept/20141121-csokis-narancsos-muffin-chilivel-adventre.htmlEgyre népszerűbbek itthon is az amerikai, francia és német családok körében méltán kedvelt muffinok. Ezek a formában kisült apró sütemények egyszerűen és gyorsan elkészíthetők és sokféleképpen variálhatók. A naranccsal, szegfűszeggel, fahéjjal, mézzel készült sütemények remekül illenek a karácsonyi hangulathoz. Recept--Három hónapig készült a 20-as éveket idéző csokiruhahttp://www.life.hu/trend/20141014-csokoladebol-keszult-ruha-amely-az-1920-as-evek-divatjat-idezi.htmlA Dawnton Abbey sikersorozat díjnyertes jelmeztervezője megálmodta, majd három hónap alatt el is készítette a 20-as évek divatját idéző csokiruhát.Trend--Ez most nem jött össze, Jaime King! Íme, a világ legcsúnyább kismamaruhájahttp://www.life.hu/trend/20150223-jaime-king-oscar-dijatado-utani-partin-viselt-ruhaja-lett-a-legrosszabb-kismamaruha.htmlElőrebocsátanánk: a Pearl Harbor színésznője gyönyörű, és soha nem is volt szebb. A második gyermekét váró sztár Oscar-partira szánt ruháját azonban nem értjük.Trend--Száznyolcvan fok: munkanélküliből lett csokoládégyáros – Mészáros Gábor történetehttp://www.life.hu/csalad/20141106-szaznyolcvan-fok-sorozatunk-elso-reszeben-a-munkanelkulibol-lett-csokoladegyarosrol-meszaros.htmlEgy vezető sörmárka brandmenedzsereként mindene megvolt. Aztán a recesszió derékba törte a karrierjét – Mészáros Gábor, több másik kollégájával együtt, munkanélkülivé vált. Ekkor még nem sejtette: ennél jobb dolog nem is történhetett volna vele.Család--Csokoládédombok, jégvilág - Szürreális alkotások a természet műhelyébőlhttp://www.life.hu/lifeutazas/20150120-kulonleges-termeszeti-kepzodmenyek-visayan-szigetek-uj-mexiko.htmlBolygónk annyi szépséget rejt, hogy nehéz lenne valamennyit felsorolni. Minden országnak megvan a maga különleges természeti látnivalója, ami még a legtapasztaltabb világjárókat is képes újra és újra ámulatba ejteni. Ezek a furcsa geológiai képződmények egy teljesen új dimenzióba helyezik a felfedezés élményét - tegyél virtuális utazást a Life.hu-val!Utazás--Transzzsírstop! - Vége! Örökre elbúcsúzhatunk a csokis keksztől?http://www.life.hu/drlife/20150216-teriteken-a-transzzsir-az-uj-rendelet-szerint-elbucsuzhatunk-a-csokis-keksztol-es-a-szaloncukortol.htmlIsmét középpontba került kedvenc témánk, a transzzsír. Az új szabály értelmében február 18-ától már nem kell rettegnünk a transzzsírral agyontuningolt élelmiszerektől.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.