Súlyos fájdalmak gyötrik Fernando Alonsót

Forrás: AFP/Miguel Schincariol -
Fernando Alonso hátfájdalom fejfájás pilóta Forma-1 világbajnok becsapódás baleset állapot Barcelona fájdalom tesztelés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csupán a feje, hanem a háta is nagyon fáj a kétszeres világbajnok autóversenyzőnek, aki vasárnap szenvedett súlyos balesetet.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, Fernando Alonsót február 22-én mentőhelikopterrel szállították kórházba, miután a Barcelona melletti montmelói versenypályán tartott tesztelése során letért a pályáról és a védőfalnak csapódott.

Forrás: AFP/Miguel Schincariol

A Forma-1-es pilóta már harmadik éjszakáját töltötte az őt ápoló barcelonai kórházban, ahol folyamatos megfigyelés alatt tartják – írja a GP Live. A jelek szerint azonban agyrázkódása és sérülése is súlyosabb, a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az autóversenyző fejét és hátát továbbra is nagyon fájlalja, emiatt pedig szinte biztos, hogy kihagyja a csütörtökön és vasárnap tartott utolsó téli tesztet.

Kiderült, mi okozta a balesetet

A McLaren a napokban hivatalos közleményt adott ki a baleset okáról. Kattints ide érte!
Forma-1-es rádióüzenetekkel próbálják ébreszteni Schumacherthttp://www.life.hu/news/20140310-michael-schumacher-forma-1-es-vilagbajnokot-ross-brawn-egykori-csapatfonoke-radiofelvetelek.htmlA Bild és a La Gazetta dello Sport információja szerint Schumi korábbi csapatfőnöke, Ross Brawn régi rádióbeszélgetéseket játszik le a kórházban, hogy elősegítse a sportoló felébredését.News--Végre ismét lesz női pilóta a Forma-1-benhttp://www.life.hu/news/20140702-a-forma-1-ben-22-ev-utan-ismet-lesz-noi-pilota-susie-wolff-skot-versenyzo-szemelyeben.htmlSusie Wolff személyében 22 év után ismét van női pilótája a Forma-1-es világbajnokságnak. A skót versenyző a hétvégi Brit Nagydíj első szabadedzésén mutatkozik be. Mi úgy fellelkesedtünk a hír hallatán, hogy összegyűjtöttük a legérdekesebb infókat Susie-ról. Esküvős fotókra, no és félpucér felvételre is bukkantunk. Belevaló csaj!NewsOrigoSúlyos balesetet szenvedett Varnus Xavérhttp://www.life.hu/drlife/20150225-varnus-xaver-ket-csigolyaja-egybecsuszott-az-egyik-pedgi-eltorott.htmlVarnus Xavér két csigolyája egybecsúszott, az egyik pedig eltörött, amikor a minap több métert zuhant egy orgonáról. A híres zenészt egy falusi pap barátja kérte meg, hogy hangolja fel 200 éves orgonáját, akkor történt a baleset.Dr. Life--Motorbalesetben meghalt az egykori Forma-1-pilótahttp://www.life.hu/news/20141006-a-korabbi-forma-1-pilota-andrea-de-cesaris-motorbalesetben-eletet-vesztette-romaban.htmlMotorbalesetben életét vesztette Andrea de Cesaris. Az 55 éves, korábbi Forma-1-es pilóta szülővárosában, Rómában hunyt el.News--Négy nappal balesete után elhunyt Ben Woolf, az Amerikai Horror Story 34 éves sztárjahttp://www.life.hu/news/20150224-ben-woolf-az-amerikai-horror-story-szinesze-elhunyt-stroke-kovetkezteben.htmlNem tudtak segíteni az Amerikai Horror Storyból megismert színészen, akit múlt hét csütörtökön szállítottak kórházba súlyos fejsérülése miatt.News--Közleményt adott ki Jules Bianchi családja – megkezdték a pilóta rehabilitációs kezeléséthttp://www.life.hu/drlife/20141231-jules-bianchi-csaladja-kozlemenyt-adott-ki-a-pilota-rehabilitacios-kezeleset-megkezdtek.htmlJules Bianchi családja hivatalos közleményben ír arról, hogy a francia pilóta továbbra sincs eszméleténél, de orvosai megkezdték rehabilitációs kezelését.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.