"Minden oké" - Fernando Alonso elhagyta a kórházat

Forrás: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia -
Fernando Alonso Forma-1 kórház agyrázkódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fernando Alonso jól van, mutatunk róla fotót is.

Elhagyta a barcelonai kórházat Fernando Alonso. A Forma-1-es pilótát három napig kezelték az intézményben agyrázkódással. A pilóta falnak csapódott autójával a csapatok szezon előtti harmadik, egyben utolsó tesztelésén. Most viszont úgy tűnik, minden oké.

Forrás: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

És még egy fotó.

Forrás: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Kiderült, mi okozta Fernando Alonso balesetéthttp://www.life.hu/news/20150224-fernando-alonso-ketszeres-forma1-vilagbajnok-balesetenek-az-oka-kiderult-a-mclaren-hivatalos.htmlA kétszeres világbajnok vasárnapi balesete óta mindenki azt találgatja, vajon mi történhetett, és miért csapódott a falnak Alonso autója. A McLaren hivatalos közleményt adott ki, amiben közölték a baleset okát.News--Súlyos fájdalmak gyötrik Fernando Alonsóthttp://www.life.hu/drlife/20150225-fernando-alonso-pilotat-sulyos-fajdalmak-gyotrik-balesete-utan.htmlNem csupán a feje, hanem a háta is nagyon fáj a kétszeres világbajnok autóversenyzőnek, aki vasárnap szenvedett súlyos balesetet.Dr. Life--Baleset a Forma-1-en: Kórházba szállították Alonsóthttp://www.life.hu/news/20150222-baleset-a-forma-1-en-korhazba-szallitottak-alonsot-a-mclaren-pilotajat.htmlMentőhelikopterrel vitték kórházba Fernando Alonsót, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságban szereplő McLaren-Honda versenyzőjét, aki edzés közben az egyik kanyarban letért a pályáról és a védőfalnak csapódott Mercedesével a Barcelona melletti montmelói versenypályán tartott tesztelésen 2015. február 22-én. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.