Katalin hercegnét kórházba szállították

Forrás: AFP/Seth Wenig -
terhesség Katalin hercegnő Katalin hercegné Vilmos herceg fájdalom kórház Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét hónapos terhes Katalint erős alhasi fájalmak miatt kórházba vitték. Aggódott, hogy születendő gyerekével valami baj van. 

Míg Vilmos herceg házon kívül tartózkodott nemrég, a várandós hercegnő nagyon erős fájdalmakra panaszkodott, összegörnyedve feküdt, mikor mentőt hívtak hozzá.

Forrás: AFP/Seth Wenig

Szerencsére minden rendben volt a babával, kiengedték Katalint a kórházból. A hercegnő egy ideig visszavonul a nyilvánosság elől, addig pedig találgat a világ, kisfiú vagy kislány lesz a királyi család legfiatalabb tagja.

Lehet, hogy gyógyítható lesz a leghalálosabb rákfajtahttp://www.life.hu/drlife/20150227-platina-terapiaval-kezelheto-lehet-a-hasnyalmirigyrak.htmlKivételes eredményeket értek el tudósok platina alapú terápiával a leghalálosabb rákfajta kezelésében. Jelenleg a hasnyálmirigyrákkal küzdő betegek mindössze egy százaléka éli túl a betegséget, a kutatás eredményeként megnőhet ez a szám. Dr. LifeThinkstockEgyre több nőhöz juthat el az ingyenes méhnyakrák-szűréshttp://www.life.hu/drlife/20150212-meg-tobb-vedononel-csinaltathatnak-a-nok-mehnyakrak-szurest.htmlEgyre több nőhöz juthat el az ingyenes méhnyakrák-szűrés. Az ÁNTSZ névreszóló meghívót küldött azoknak a 25-65 év közti nőknek, akik jogosultak az ingyenes vizsgálatra, és lakóhelyükön elérhető a védőnői vizsgálat. Dr. LifeOrigo18 kilót nyom a 10 hónapos óriásbébi – Nem értik az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20150302-aliya-saleem-10-honapos-kisbaba-18-kilot-nyom-az-orvosok-nem-ertik-a-hizas-okat.htmlA családnak egyelőre nincs pénze alaposabb vizsgálatra, hogy kiderüljön, mi okozza a kis Aliya Saleem rohamos hízását.Dr. Life--Kétszer került a klinikai halál állapotába: a halál után nincs semmi, minden más illúzióhttp://www.life.hu/drlife/20150301-sasha-eliasson-22-eves-ferfi-ketszer-halt-meg.htmlSasha Eliasson 22 éves Svédországban élő fiatal férfi rövid időn belül kétszer is meghalt. Mindkétszer megtapasztalta a halál mindent elborító sötétségét. Határozottan cáfolja a halál utáni életről szóló "meséket".Dr. LifeThinkstockDebreczeni Zita súlyos vashiányban szenved: Tízszer kapott vasinjekcióthttp://www.life.hu/drlife/20150228-napidoktor-debreczeni-zita-vasinjekciokat-kapott-mert-vashianyban-szenvedett.htmlDebreczeni Zita súlyos vashiányban szenvedett, ami egy vérvételen derült ki.Dr. Life--Aleska Diamond keze csúnyán bedagadt: Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/drlife/20150228-aleska-diamond-keze-csunyan-bedagadt-az-expornos-penteken-delutani-baleseterol-beszelt.htmlAleska Diamond, aki már többször is bizonyította, milyen elképesztő akrobatikus mutatványokra képes, tegnap megsérült felkészülés közben.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.