Egész életét megkeseríti a betegség: depressziójáról vallott Ryan Phillipe

Forrás: AFP/Rob Kim -
betegség depresszió természet interjú Kegyetlen játékok gyerekkor Reese Witherspoon vallomás magazin Ryan Phillippe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kegyetlen játékok sztárja egy magazinnak adott interjújában beszélt őszintén betegségéről, mely gyerekkora óta kínozza.

Ryan Phillipe gyermekkora óta küzd a depresszióval. Reese Witherspoon egykori férje az Elle magazinnak adott interjújában vallott betegségéről, amely nem csupán karrierjére, hanem magánéletére is rányomja a bélyegét.

Forrás: AFP/Rob Kim

A depresszió veszélyesebb, mint gondolnád

Hiába ismerik fel egyre többen, még mindig nem kap elég figyelmet a depresszió. A Life.hu ITT mutatta be szakértő segítségével azokat a tüneteket és jeleket, amelyek akár súlyos tragédiákat is segíthetnek elkerülni.
Nincs cukibb a világon, mint egy kislányába szerelmes Ryan Goslinghttp://www.life.hu/csalad/20140924-ryan-gosling-es-eva-mendes-kimerultek-a-baba-koruli-teendokben-ryan-gosling-odaig-van-kislanyaert.htmlMég mindig keveset tudunk az újdonsült sztáranyukáról és -apukáról, egy közeli forrásuk azonban beszámolt a szülést követő első napokról.CsaládOrigoOscar-szobrot reggelizett Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/kult/20150222-oscar-szobrot-reggelizett-reese-witherspoon-aki-a-vadon-wild-cimu-film-noi-foszerepeert-kaphatja-meg.htmlIzgatottan készül az Oscar-díj átadóra Reese Reese Witherspoon, aki a Vadon (Wild) című film női főszerepéért zsebelheti be a szobrocskát. KultOrigoJógázz a depresszió ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20141109-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazz-a-depresszio-ellen.htmlTermészetes folyamat, hogy a tél közeledtével a hideg és sötétség elől egyre jobban behúzódunk a lakásba, kevesebb találkozót szervezünk, visszavonulunk, és a nyüzsgő, aktív programok helyét a téli melankólia veszi át. A napfény és vitaminok hiánya a kedélyállapotunkra is rányomja a bélyegét és különböző mértékben, de mindenki reagál az évszakváltozásra. Nem mindegy azonban, hogy ez a befelé fordulás milyen mértékű! Ez Zsír!ThinkstockKiszivárogtak Reese Witherspoon pikáns szexjeleneteihttp://www.life.hu/kult/20150119-reese-witherspoon-meztelen-szexjelenetei-a-vadon-cimu-filmben-kiszivarogtak.htmlHamarosan a mozikba kerül a színésznő legújabb filmje, a Vadon, amelynek forró képkockái még az Oscart is elhozhatják a színésznő számára.KultOrigoAz év legdepressziósabb napja január harmadik hétfője - legyen csak azért is jó hangulatod! http://www.life.hu/drlife/20150116-az-ev-legdepressziosabb-napja.htmlBlue Monday, avagy a kék hétfő. Amerikában és Nagy-Britanniában csak így emlegetik az év legdepressziósabb napját. A nyomottság ekkor telepszik a legjobban az emberre, ekkorra múlik el az újévi lendület és rájövünk, hogy az eltökélt változtatásokra nem vagyunk képesek.Dr. Life--Aki sokat nyomkodja a telefonját, hajlamosabb lehet a depressziórahttp://www.life.hu/news/20150303-depressziora-hajlamos-aki-sokat-telefonal-smsezik-csetel.htmlA texasi Baylor Egyetem érdekes párhuzamot vont a telefon nézegetés és a depresszió között. Akik túl gyakran piszkálják a telefonjukat, hajlamosabbak a depresszióra, és rosszabb a humoruk. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.