Mellrákkal küzd Kertész Imre felesége

Forrás: MTI/Marcel Mettelsiefen -
betegség feleség egészség Kertész Imre rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 72 éves Kertész Magdánál 14 év után alakult ki újra a betegség, de nem adja fel a harcot.

Kertész Magdát tavaly operálták mellrákkal, de már nem először. Nobel-díjas írónk feleségénél hosszú idő elteltével, 14 év után alakult ki újra a betegség, így jelenleg is gyógyszeres kemoterápiás kezelést kap állandó kontroll alatt a Szent László Kórház onkológiáján - tájékoztat a Blikk. Mint ismeretes, Kertész Imre is beteg, évek óta Parkinson-kórral küzd...

Forrás: MTI/Marcel Mettelsiefen

"Mivel a férjemmel együtt komoly, gyógyíthatatlan betegséggel élünk, sokat beszélünk a halálról is. Felkészülni igazán nem lehet erre, pedig ez a természet rendje. Ugyanakkor azt is hiszem, hogy az élet tele van csodákkal és szerencsével, a végén pedig valahogy minden a helyére kerül.

A férjemnek van egy mondása: minden élet teljes, akármeddig élünk. Mindketten sok nehézségen és szenvedésen mentünk keresztül, de ha listát készítenénk a jó és rossz dolgokról, biztos vagyok abban, hogy a jó oldal sokkal hosszabb lenne. Tény, hogy nem könnyű terápiákra járni, gyógyszereken élni, de úgy döntöttem, hogy felveszem a küzdelmet. Sőt ezzel az elhatározásommal úgy érzem, a hozzám hasonló betegeknek is erőt adok. Tudom, hogy halálos ellenséggel állok szemben, de megértettem, hogy ha én is így akarom, gazdagodik bennem az élet" - idézi a lap az író feleségét.

Hogyan segít a gyógytorna? – Ízületi gondok megoldása szakértői segítséggelhttp://www.life.hu/drlife/20150216-a-gyogytornasz-feladata-munkaja-izuletvedelem.htmlA fájdalommal járó porckopás egy részét nem tudjuk egyedül orvosolni, néhány esetben nem segít a pihenés, sem egyéb csodaszer. Előfordul, hogy gyógytornászhoz kell fordulnunk, akik felmérve a gyulladás mértékét, személyre szabott kezelést biztosít. Dr. Life--Kardiológus kezeli Hujber Ferithttp://www.life.hu/drlife/20150310-hujber-ferencet-kardiologus-szivspecialista-kezeli.html"Semmilyen formában nem képzelem el itthon a jövőmet" - nyiltkozta korábban a színész, akinek egészségi állapota miatt szilveszter óta aggódnak rajongói. Most megerősítette, hogy kardiológius is kezeli...Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huBéres Alexandra elájult az edzés utánhttp://www.life.hu/drlife/20150309-beres-alexandra-fitness-edzo-kimerult-a-gyermekei-miatt-ezert-edzes-utan-elajult.htmlA kétszeres anyuka és edző nem osztotta be jól az energiáit, és a salgótarjáni nagyszínpadi órája után elájult, orvost kellett hívni hozzá.Dr. Life--Sarka Kata, Kulcsár Edina és Tóth Gabi sokkoló fotókat mutat Nőnap alkalmábólhttp://www.life.hu/drlife/20150308-sarka-kata-es-kulcsar-edina-sokkolo-fotokat-mutat-nonap-alkalmabol.htmlEgy nők elleni erőszak-kampányban vesznek részt. Dr. LifeOrigoFernando Alonso öntudatlanul vezetett?http://www.life.hu/drlife/20150308-forma-2-fernando-alonso-lehet-hogy-ontudatlanul-vezetett-ez-okozhatta-a-balesetet.htmlMég mindig nincsenek meg Alonso hetekkel ezelőtti balesetének pontos részletei, ám most Sebastian Vettel állt elő egy új magyarázattal. Dr. Life--Repülőgép-balesete után megoperálták Harrison Fordot: Calista Flockhart aggódikhttp://www.life.hu/drlife/20150307-harrison-fordot-repulogepbalesete-utan-megoperaltak-calista-flockhart-aggodik-erte.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, repülőgép-balesetet szenvedett Harrison Ford. Úgy tudni, a 72 éves színész éppen egy jelenetet próbált legújabb filmjéhez, amikor a gép meghibásodott és lezuhant.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.