Súlyos beteg a Fradi egykori válogatott pólósa - Ambrus Tamás az életéért küzd

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
betegség Ambrus Tamás Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyi lymphomája van Ambrus Tamásnak, a 61-szeres egykori válogatott vízilabdázónak, korábbi pécsi és ferencvárosi edzőnek.

A Magyar Vízilabda Szövetség honlapja arról számolt be, hogy a 49 éves sportember már egy éve küzd a daganattal. Felesége, Takács Erika, napjait reggeltől estig a kórházi ágy mellett tölti, hiszen a rendkívül ritka betegség sugár- és egyéb kezeléseinek mellékhatásaként férje szervezete annyira legyengül, hogy sokszor megmozdulni sem tud betegágyában.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Bárki segíthet a családnak

Ambrus jelenleg egy rehabilitációs program legelején jár, a család nagyon bizakodik a javulásban, anyagi forrásaikat ugyanakkor jelentősen felemésztette a hosszú gyógykezelés. A vízilabdavilág ezért összefogott, és számlaszámot tettek közzé Ambrus Tamás megsegítésére (számlaszám: OTP 11731001-20159443; beírandó közlemény: Ambrus Tamás). Bővebb információt az Origón találsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.