Van ügyvédem, és valaki fizetni fog ezért: Megszólalt Jules Bianchi édesapja

Forrás: AFP/Alexander Klein -
pilóta Japán Nagydíj kóma Forma-1 baleset állapot Jules Bianchi ügyvéd autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár fél éve, hogy a Forma-1-es autóversenyző súlyos balesetet szenvedett a 2014-es Japán Nagydíjon. Philippe Bianchi a La Gazzetta dello Sportnak beszélt fia állapotáról és arról, az ügyet még közel sem tekinti lezártnak.

Jules Bianchi október 5-én, a Japán Nagydíjon érte súlyos baleset, amikor a szuzukai pálya egyik kanyarjában kicsúszott a pályáról és egy darunak csapódott.

Forrás: AFP/Alexander Klein

A mindössze 25 éves autóversenyző a családja legutolsó jelentései szerint Japánból Franciaországba szállították a súlyos fejsérüléseket szenvedett pilótát, ahol megkezdték a rehabilitációs kezeléseket. Bianchi édesapja nemrég a La Gazzetta dello Sportnak mondta el, bár fia most otthon gyógyul, állapota sajnos nem változott, továbbra is kómában van – írja az olasz lap nyomán a GP-live.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.