Robert Downey Jr. igazi szuperhős - Robortkart kapott tőle egy kisfiú

robotkar Robert Downey Jr. Vasember kar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétéves Alex, mint szinte minden kisfiú imádja a szuperhősöket. Jobb karja nem fejlődött ki megfelelően, de a Vasember különleges ajándékával ő is egy picit szuperhős lehet.

A Microsoft OneNote Collective Projektje régóta dolgozik 3D-nyomatás segítségével előállítható bionikus karprotéziseken, az első ilyet pedig Alex kaphatta meg. A sármos színész Tony Stark üzemmódba kapcsolt, és ő maga adta át a kisfiúnak a robotkart.

Olvadozz te is!

Katalin hercegnét kórházba szállították http://www.life.hu/drlife/20150302-a-terhes-katalin-hercegnet-eros-fajdalmai-miatt-korhazba-szallitottak.html A hét hónapos terhes Katalint erős alhasi fájalmak miatt kórházba vitték. Aggódott, hogy születendő gyerekével valami baj van. Dr. Life -- Fernando Alonso visszatért! Edzés közben szelfizett a Forma-1-es pilóta http://www.life.hu/drlife/20150312-fernando-alonso-twitteren-tett-kozze-egy-kepet-magarol-gyuras-kozben-igy-keszul-a-malaj-nagydijra.html A súlyos balesetet szenvedett autóversenyző egészséges, és már javában gyúr a Maláj Nagydíjra – tudatta Twitteren rajongóival. Dr. Life Origo Epilepszia vagy pánikbetegség? Alattomosan megbújik a tünetek mögött http://www.life.hu/drlife/20150309-epilepszia-vagy-panikbetegseg-sokszor-felrediagnosztizalhato.html A 43 éves Louise Thomas orvosai szerint pánikbeteg volt. A kétgyermekes anyuka terápiára járt és antidepresszánsokat szedett, de semmi sem segített. Késve ugyan, de kiderült, hogy mi a probléma forrása: epilepsziás rohamai voltak. Dr. Life Thinkstock Klapka György a gyerekei előtt is titkolta, hogy rosszul lett - Kineveti a halált http://www.life.hu/drlife/20150311-klapka-gyorgy-a-gyerekei-elott-is-titkolta-hogy-rosszul-lett-es-szivinfarktusgyanuval-vittek.html Elbagatellizálja rosszullétét Klapka György. Tény, az orvosok elsőre semmi komoly bajt nem találtak, de feltétlenül részt kell még vennie vizsgálatokon. Ő azonban azt állítja: a munka élteti. Dr. Life -- Honnan tudjuk, hogy a kutyánk kezd "megbolondulni"? Sebezhetőek az ebek is http://www.life.hu/drlife/20150307-kutyapszichologia-sebezhetoek-az-ebek-is.html A kutya és az ember agya rengeteg ponton mutat hasonlóságot, éppen ezért nem túl meglepő, hogy a mentális problémák is hasonló tünetekkel jelentkeznek. Dr. Life Thinkstock Megsérült Johnny Depp - Operálni kell a színészt http://www.life.hu/drlife/20150311-megserult-johnny-depp-a-szinesz-a-karib-tenger-kalozait-forgatja.html Vissza kellett térnie az Egyesült Államokba Johnny Deppnek. A színész éppen a Karib-tenger kalózainak következő epizódját forgatja Ausztráliában, ám most egy ideig pihennie kell. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.