Majdnem 40 fokos lázzal ismét kórházba került Lola

Forrás: Facebook.com/Korsós Juc -
napidoktor kórház Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lola érezte, hogy valami nincs rendben a szervezetében, de azt nem gondolta, hogy amit ő egyszerű megfázásnak gondolt, abból hamarosan kórház lesz. Minderről a Napidoktor.hu-nak beszélt.

"Elkaptam az influenza valamelyik típusát, de nem is igazán foglalkoztam vele, úgy gondoltam, hogy lábon kihordom a betegséget, ahogy máskor is. Soha nem volt még olyan velem, hogy ne bírtam volna kikelni az ágyból – de most ez történt: ki-be jártam a kórházba, ahol kiderült, hogy tüdőgyulladásom van" - nyilatkozta az énekesnő, aki a Life.hu információi szerint a februári Story-gála után lett rosszul.

Forrás: Facebook.com/Korsós Juc

"Majdnem egy hetet folyamatosan feküdtem, mert nem volt erőm felkelni sem. Én gyerekkoromban is csak egyszer-kétszer voltam lázas, így most ez a 39,5 nagyon meglepett. Úgy érzem, most jelzett a szervezetem, hogy egy kicsit le kell állni" - mesélte a lapnak Lola, aki nem először került már ilyen helyzetbe.

2015 januárjában például kiszáradással került kórházba, ahol azonnal injekciót kapott. Gyógyszert nem tudtak adni neki, mert nem volt magánál. Amikor jobban lett és hazaengedték, az orvosok azt az utasítást adták a fiatal sztárnak, hogy igyon meg két sört. Egy évvel ezelőtt pedig egy forgatás szünetében csapta meg az áram, abban a pillanatban, amikor egy utángyártott töltőt dugott a konnektorba, hogy feltöltse a mobilját. A 27 éves énekesnő akkori balesetéről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.