Berki Krisztián túl van a vállműtéten

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián (torna) -
műtét Berki Krisztián olimpikon olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az operációra hétfő reggel, a Sportkórházban került sor. 

Dr. Halasi Tamás, a válogatott orvosa elmondta, a beavatkozás jól sikerült, a műtét az előzetes tervek szerint zajlott le, aszerint, ahogy kívülről feltérképezték a versenyző vállát. "Örülök, hogy Krisztián túl van a műtéten" - nyilatkozott Kovács István, Berki edzője, a válogatott szövetségi kapitánya. "Úgy tervezzük, hogy a gyógytornászok minél előbb kezelésbe veszik, szinte minden napja-perce be van osztva, hogy ki, hogyan fogja segíteni a rehabilitációban. Nagyon bízom benne, hogy minden a tervek szerint alakul, és májusban már be tud kapcsolódni a válogatott munkájába, s akkor el tudjuk kezdeni a speciális felkészülést az őszi világbajnokságra."

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián (torna)

A beavatkozásra eredetileg már a múlt héten sor került volna, de a sportoló betegsége miatt el kellett halasztani. A 30. születésnapját szerdán ünneplő, hatszoros Európa-bajnok tornász a műtét utáni felépülés miatt biztosan kihagyja az április 13. és 19. között sorra kerülő montpellier-i kontinensviadalt. A glasgow-i olimpiai kvalifikációs vb október 24-én rajtol.

Az ingázás 10 negatív hatása az egészségünkre http://www.life.hu/drlife/20150312-az-ingazas-nem-tesz-jot-az-egeszsegnek.htmlAz átlagos amerikai napi 25,5 percet ingázik oda-vissza az otthona és a munkahelye között, ami összesen 51 perc utazgatást jelent – tudjuk meg az USA Today híréből. Magyarországi statisztikát nem találtunk az ingázással kapcsolatban, etől függetlenül azok a munkavállalók, akik hazánkban is ingázásra kényszerülnek valószínűleg hasonló egészségügyi károkat szenvednek el, mint az amerikaiak.Dr. LifeThinkstockDr. Czeizel Endre: „Tudom, hogy a szervezetemben most is vannak rákos sejtek"http://www.life.hu/drlife/20150312-dr-czeizel-endre-orvosprofesszor-genetikus-tudja-hogy-rakbetegsege-barmikor-kiujulhat.htmlA leghíresebb magyar genetikus túl van két kemoterápián és egyelőre legyőzte a rákbetegséget, de bevallotta, tudja, hogy bármikor jöhet a következő visszaesés.Dr. Life--Bizarr diagnosztika! Egy szellentésből is kimutatható a rák http://www.life.hu/drlife/20150315-egy-szellentesbol-is-kimutathato-a-rak-allitjak-a-melbourne-i-rmit-egyetem-es-monash-egyetem.htmlLegalábbis ezt állítják azok az ausztrál kutatók, akik gázelemző kapszulát fejlesztettek ki a belet érintő különféle betegségek, így a végbélrák és az irritábilis bélszindróma kimutatására.Dr. Life--Kórházba kerül Zimány Linda - Csúnya vírusfertőzést szedett össze a modellhttp://www.life.hu/drlife/20150315-korhazba-kerul-zimany-linda-csunya-virusfertozest-szedett-ossze-a-modell.htmlEgy szelfikirálynő betegen is szelfikirálynő. Zimány Linda ezúttal kórházi tartózkodását dokumentálja közösségi oldalain. Jobbulást neki. Dr. LifeOrigoNincs állásod? Ne veszítsd el a mosolyod!http://www.life.hu/drlife/20150305-a-munkanelkuliseg-karos-hatasai.htmlA munkanélküliek egyik legfőbb panasza, hogy a hosszú és sokszor kilátástalannak tűnő álláskeresés vészesen csökkenti az önbizalmukat. Egy új kutatás most azt mutatta ki, hogy a munkanélküliség nemcsak az önbizalmat ássa alá, de az emberek alapvető személyiségjegyeit is megváltoztatja, ezért idővel kevésbé lelkiismeretessé és barátságtalanabbá válhatnak.Dr. Life--Pataki Zita megmentette édesanyja életéthttp://www.life.hu/drlife/20150312-pataki-zita-az-rtl-klub-musorvezetoje-megmentette-edesanyja-eletet-amikor-strokeot-kapott.htmlAz időjós éppen akkor érkezett édesanyja lakásába, amikor az asszony stroke-ot kapott. Zitának így időben sikerült mentőt hívnia. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.