Milliókért kezelik Zimány Lindát a kórházban

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
drága Zimány Linda kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda alaposan dokumentált kórházi tartózkodásáról kiderült, olyan drága helyen kezelték, ahol csak egy infúzió ára 340 ezer forint. 

Néhány napja még csak vitaminokat kapott intravénásan a glammodell, de úgy tűnik, ez egészségi állapotán nem segített, csúnya vírusfertőzést szedett össze, és szombat éjjel kórházba került. Rajongóit persze ezalatt sem hagyta szelfik nélkül, nagyjából kétóránként osztott meg újabb fotót a kórteremből.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

Linda a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban feküdt, ami a világ legelitebb egészségügyi intézményeinek egyike. Olyan világsztárok engedhették meg maguknak a kezeléseket a helyen, mint Frank Sinatra, Madonna vagy Patrick Swayze. Egyetlen éjszaka a Cedars-Sinai Kórházban körülbelül 600 ezer forint.

Mindent az özvegycsináló artériáról: a magyarok találják meg az "ellenszerét"?http://www.life.hu/drlife/20150313-szivderito-az-ozvegycsinalo-arteriat-kutatja-egy-magyar-orvos.htmlIdőben lehetne kezelni az özvegycsináló artériát - állítja a Harvardról hazacsábított Maurovich-Horvat Pál kardiológus. A neves szakember a Lendület program keretében tért vissza Magyarországra, és néhány éven belül szeretne kifejleszteni egy olyan módszert, amellyel még szívinfarktus előtt megtalálhatnák a legnagyobb veszélyben lévő embereket.Dr. Life--Bizarr diagnosztika! Egy szellentésből is kimutatható a rák http://www.life.hu/drlife/20150315-egy-szellentesbol-is-kimutathato-a-rak-allitjak-a-melbourne-i-rmit-egyetem-es-monash-egyetem.htmlLegalábbis ezt állítják azok az ausztrál kutatók, akik gázelemző kapszulát fejlesztettek ki a belet érintő különféle betegségek, így a végbélrák és az irritábilis bélszindróma kimutatására.Dr. Life--Majdnem 40 fokos lázzal ismét kórházba került Lolahttp://www.life.hu/drlife/20150313-napidoktor-ismet-korhazba-kerult-lola-most-influenzaval-es-lazzal-kezeltek.htmlLola érezte, hogy valami nincs rendben a szervezetében, de azt nem gondolta, hogy amit ő egyszerű megfázásnak gondolt, abból hamarosan kórház lesz. Minderről a Napidoktor.hu-nak beszélt.Dr. LifeOrigoDepressziós a Szívek szállodája nyálas szépfiúja - Jared Padalecki sorstársain is segíthttp://www.life.hu/drlife/20150315-depresszios-a-gimor-girls-es-a-supernatural-szepeloje-jared-padalecki.htmlA Supernatural és a Gilmore Girls (Szívek szállodája) sztárja, Jared Padalecki nyíltan mesélt a depressziójával való küzdelemről. Dr. Life--Még jó ideig kezelésre szorul Kozso - A kíváncsi szemek elől utazott Amerikába?http://www.life.hu/drlife/20150315-kozso-amerikaban-rehabilitalodik-az-agyi-odema-meg-nem-szivodott-fel-teljesen.htmlAmerikai luxusházában lábadozik Kozsó. Az énekes egyelőre még beszéd- és mozgászavarokkal küzd, de ő és barátnője, Keira is hisz benne, hogy hamarosan teljesen felépül. Dr. LifeOrigoKapd el a frakkját! Az egészségügyi hatalom a nők kezében van? http://www.life.hu/drlife/20150312-hamarabb-fordulnak-szakemberhez-a-nok-mint-a-ferfiak.htmlAzok a nők, akik krónikus betegséggel küzdenek, a férfiaknál 10 százalékkal nagyobb valószínűséggel fordulnak szakemberhez, ha mentális problémák tüneteit észlelik magukon – derült ki egy friss amerikai kutatásból.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.