„Mélyponton voltam" – A drogba menekült édesanyja halála után Liam Neeson fia

Forrás: Northfoto -
síbaleset édesanya halál bulizás Natasha Richardson alkohol Liam Neeson elvonókúra színészet tragédia drogfüggőség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micheál Neeson mindössze 13 éves volt, amikor édesanyja, Natasha Richardson egy síbaleset következtében életét vesztette. A tinédzser fiú a bulizásba, az italozásba és a kábítószerezésbe menekült.

Drog- és alkoholfüggőségéről vallott Liam Neeson fia, Micheál a The Sunday Timesban. A 62 éves színész most 19 éves fia elmondása szerint édesanyja, a 2009-ben elhunyt Natasha Richardson halála után kezdett kábítószerezni.

Forrás: Northfoto

Sztárszerelmek: amíg a halál el nem választ

Sajnos sem a hírnév, sem pedig a gazdagság nem óv meg senkit attól, hogy elveszítse a számára legfontosabb személyt. A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze azokat a hollywoodi álompárokat, akiket valóban a halál választott el egymástól.
Drogot kevertek Danics Dóra italábahttp://www.life.hu/bulvar/20150308-drogot-kevertek-danics-dora-italaba-az-enekesno-az-x-faktor-4-szeriajaban-gyozott.htmlSokkoló történetet osztott meg közösségi oldalán az X-Faktor 4. szériájának győztese. TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoHeidi Klum iszonyúan kiakadt a fehérneműjében pózoló modellekenhttp://www.life.hu/trend/20150317-heidi-klum-kiakadt-a-sajat-fehernemumarkajaban-pozolo-modelleken-a-buckingham-palota-elott.htmlA szupermodell neve alatt futó fehérneműkollekcióban fotóztak három piszkafa modellt az Egyesült Királyság legismertebb látványossága, a Buckingham-palota előtt. Nem csoda, hogy Heidi Klum felhúzta magát.Trend--Baukó Éva szakítása után sem nyúlt az alkoholhozhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-bauko-eva-az-rtl-klub-valo-vilag-szereploje-allitja-o-nem-jut-bb-evi-sorsara-es-szakitasa-utan-sem.htmlA ValóVilág egykori játékosa állítja, ő nem jut az olyan lecsúszott valóságshow-szereplők sorsára, mint például BB Évi.TV + Bulvár--Börtönre ítélték Jackie Chan fiát drogügye miatthttp://www.life.hu/news/20150110-fel-ev-bortonre-itelte-a-birosag-droghasznalat-miatt-jackie-chan-fiat-jaycee-chant.htmlJaycee Chan ellen még decemberben emeltek vádat kábítószerhasználat miatt. A pekingi bíróság 6 hónapos börtönbüntetésre ítélte a kínai színész fiát.News--Ennyi alkohol kell egy szuperrandihozhttp://www.life.hu/intim/20150310-egy-pohart-bor-utan-vonzobbnak-tartjak-egymast-az-emberek.htmlAzok, akik igazán szeretnék lenyűgözni randipartnerüket, általában egy pohárka italnál nem fogyasztanak többet – derült ki egy kutatásból. De mennyi is az annyi ital tekintetében, ha egy szuper randit szeretnénk?IntimThinkstockDarwin-díj a legidiótábbaknak - adrenalinfüggőség vagy valódi agyatlanság?http://www.life.hu/drlife/20150116-darwin-dij-a-ferfiake-a-szerep.htmlA „kitüntetés” története 1985-re nyúlik vissza, de hivatalossá csak 1994-ben vált. Olyan elhunyt emberek kaphatják meg, akik valamilyen különös, buta, ügyetlen módon vetettek véget az életüknek. A díjat azért Darwinról nevezték el, mert a kiválasztódásról szóló elmélete értelmében ezek az emberek segítik az emberiséget azzal, hogy nem örökítik tovább a génjeiket.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.