Májátültetéstől retteg Molnár Anikó

Forrás: Facebook/ Karma Tv -
betegség Nagy Ő fogyás cukor szindróma Molnár Anikó májátültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anikó azt állítja, hogy egy önsörfőző-szindróma nevű betegségben szenved, ezért ha nem változtat az életmódján, májátültetés vár rá. 

Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. "Eddig -17 kiló. Még 7 és kényelmes lesz a régi gatyám. El sem hiszem... A titok: semmi, ami cukorral végződik, semmi hús, étvágycsökkentő és HIT!" – írta akkor közösségi oldalán Anikó. Most azonban kiderült, miért volt szükség erre a drasztikus életmódváltásra" – írja a hot!.

Forrás: Facebook/ Karma Tv

„Egy biorezonancia-vizsgálaton kiderült, milyen ételeket bont le a szervezetem. Életmentő lesz, ha kerülöm a cukrot, mivel önsörfőző-szindrómám van, ami azt jelenti, a szervezetem nem tudja lebontani a cukrot, ezért alkohollá alakítja, amivel súlyosan károsítja a májamat. Meg kellett értenem, ha ezt nem veszem komolyan, akkor májátültetésre lesz szükségem" – magyarázta Anikó, aki megfogadta a terapeuta tanácsát, elhagyta a cukrot és csak édesítőszereket használ.

Kapcsolj le mindent! - Rákot okozhatnak a fények a hálószobábanhttp://www.life.hu/drlife/20150318-rakot-okozhatnak-a-fenyek-a-haloszobaban.htmlSokan telefont, tabletet nyomkodva alszanak el, mások tévéznek lefekvés előtt. Azt már korábban megállapították, hogy ez zavarhatja az alvás ritmusát, de most továbbmentek a tudósok. Rákot is okozhat a hálószobai fény. Dr. LifeThinkstockTragikus ivóverseny - Meghalt a fiú, aki 1 perc alatt 25 vodkát ivott meghttp://www.life.hu/drlife/20150318-egy-perc-alatt-25-vodkat-ivott-meg-a-fiu-meghalt.htmlEgy perc alatt ivott meg 25 vodkát az egyetemista fiú. A kórház felé vezető úton meghalt. Dr. LifeThinkstockBetöltötted a negyvenet? Közelít az ötven? A legfontosabb szűrővizsgálatokra még ma jelentkezz be!http://www.life.hu/drlife/20150310-egeszsegugyi-ellenorzesek-negyven-ev-felett-miert-fontosak.html“Csak egészség legyen!” - halljuk elégszer, de aztán a mindennapi rohanásban pont csak ezek a mondatok maradnak, a lényeg viszont elsikkad. Az egészségmegőrzés egyik alappillére a rendszeres szűrés. Negyven éves kor fölött még inkább oda kell figyelned erre. Milyen vizsgálatokra érdemes bejelentkezned még ma? Összegyűjtöttük.Dr. Life--Milliókért kezelik Zimány Lindát a kórházbanhttp://www.life.hu/drlife/20150316-zimany-linda-amerikai-korhazi-kezelese-tobb-millio-forintba-kerulhet.htmlZimány Linda alaposan dokumentált kórházi tartózkodásáról kiderült, olyan drága helyen kezelték, ahol csak egy infúzió ára 340 ezer forint. Dr. LifeOrigoBerki Krisztián túl van a vállműtétenhttp://www.life.hu/drlife/20150316-berki-krisztian-olimpikon-tul-a-vallmuteten.htmlAz operációra hétfő reggel, a Sportkórházban került sor. Dr. LifeOrigoMindent az özvegycsináló artériáról: a magyarok találják meg az "ellenszerét"?http://www.life.hu/drlife/20150313-szivderito-az-ozvegycsinalo-arteriat-kutatja-egy-magyar-orvos.htmlIdőben lehetne kezelni az özvegycsináló artériát - állítja a Harvardról hazacsábított Maurovich-Horvat Pál kardiológus. A neves szakember a Lendület program keretében tért vissza Magyarországra, és néhány éven belül szeretne kifejleszteni egy olyan módszert, amellyel még szívinfarktus előtt megtalálhatnák a legnagyobb veszélyben lévő embereket.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.