55 évesen a turnébuszon halt meg a híres dobos: Elhunyt A.J. Pero

Forrás: Getty Images/AFP/Ethan Miller -
A.J. Pero együttes dobos zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamot kapott, és a turnébuszon hunyt el a Twisted Sister és az Adrenaline Mob zenekarok dobosa. A.J. Pero pénteken, nem sokkal 11 óra után veszítette életét.

A.J. Pero, akit elsősorban a Twisted Sisterből ismerhettek a rajongók, mindössze 55 éves volt, amikor vélhetően szívroham következtében életét vesztette - tájékoztat az Entertainment Weekly.

Forrás: Getty Images/AFP/Ethan Miller

Az elmúlt napokban másik zenekara, az Adrenaline Mob tagjaként járta Észak-Amerika koncerttermeit, majd a rajongók legnagyobb megdöbbenésére egyszer csak az alábbi közlemény került ki a csapat Facebook oldalára: "Könnyes szemmel és összetört szívvel írjuk a következő sorokat: szeretett testvérünk, A.J. Pero békésen, álmában hunyt el ma reggel a turnébuszon. Teljes sokkban vagyunk, de a szívünk és az imáink az ő családjával vannak."

Később a Twisted Sister is tájékoztatást küldött:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.