Gyomorszűkítő műtét miatt halt meg a 42 éves nő

Forrás: Thinkstock -
halál műtét gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 kilósra fogyott az egykor 165 kilós nő gyomorszűkítő műtéte után. Sokáig képtelen volt enni, és annyira legyengyült, hogy tolószékbe került, és hamarosan éhenhalt. 

A 42 éves Angela Jones az önbizalmát akarta növelni, és boldogabb életet élni. 165 kilósan döntött úgy, hogy gyomorszűkítő műtétnek veti alá magát, mert állítása szerint természetes módon képtelen volt lefogyni. Az egész családja próbálta lebeszélni a műtétről, de hajthatatlan volt, nagyon szeretett volna lefogyni.

Forrás: Thinkstock

A műtét után az orvosok állították, minden rendben van, de a nő családja sejtette, hogy valami baj van, mikor a nő minden ételt azonnal kihányt, miután megette. Sokáig csak folyadékon volt képes élni, infúziókkal táplálták, de minden hiába, rövid időn belül több mint 100 kilót fogyott, majd szervi elégtelenségben meghalt.

Korábban a Life.hu bemutatta egy másik nő történetét, akinek szintén gyomorszűkítő műtét miatt kellett küzdenie az életéért.

A hazugság rejtett jelei - Hogyan leplezzük le a hazugságot?http://www.life.hu/drlife/20150317-a-hazugsag-rejtett-jelei.htmlA hazugság a hétköznapi élet része: a kutatások szerint az átlagember naponta 1-2 hazugságot mond, mégis mindenki szeretné leleplezni a felé irányuló hazugságot. Írásunkban sorra vesszük a hazugság különböző meghatározásait, fajtáit, a hazudó emberek típusait és természetesen a leleplezés legjobb módszereit.Dr. LifeThinkstockElhunyt a bolgár olimpiai bajnok súlyemelő, Milen Dobrevhttp://www.life.hu/drlife/20150322-milen-dobrev-sulyemelot-holtan-talaltak-otthonaban-a-2004-es-atheni-olimpia-bajnokat.htmlHoltan találták saját otthonában a 2004-es athéni olimpia súlyemelőbajnokát, Milen Dobrevet. A halál oka egyelőre nem ismert, lapinformációk szerint szívinfarktus végzett vele.Dr. Life--A csóróságra az egészségünk is rámehet: íme, a bizonyítékhttp://www.life.hu/drlife/20150319-szivderito-tenyleg-vedi-a-szivet-az-omega-3-zsirsav.htmlMint ismeretes, tengerihal-fogyasztásunk nem éri el az Európai Kardiológus Társaság (ESC) által heti két alkalommal javasolt gyakoriságot, ami heti 30 deka lenne.Dr. LifeThinkstockA traumák cukorbetegséget okoznak, a bántalmazás módosítja a DNS-thttp://www.life.hu/drlife/20150317-a-traumak-es-a-bantalmazas-hosszu-tavu-egeszsegugyi-hatasai.htmlA traumák hosszú távú hatásaival régóta foglalkozik az egészségügy, hiszen a poszttraumás stressz szindróma számos olyan tünettel jelentkezhet, amelyek nemcsak meghökkentőek, de akár veszélyesek is lehetnek mind a betegre nézve, mind a környezetükre.Dr. Life--Ha eddig szeretted a kolbászt, akkor mostantól nem fogodhttp://www.life.hu/drlife/20150319-szivderito-a-kolbasz-es-a-szivunk-egeszsege.htmlNem csupán férfiak számára fontos információ, hogy a kolbász rendszeres fogyasztása erőteljesen megnöveli a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Fontoljuk meg tehát, hogy hányszor kerül a tányérunkra füstölt vöröshúst tartalmazó élelmiszer!Dr. LifeThinkstockIstenes Bence ágynak esetthttp://www.life.hu/drlife/20150320-istenes-bence-agynak-esett-mert-elkapott-egy-makacs-virust-lazas-beteg-lett-es-agynak-dolt.htmlMakacs vírus támadta meg a műsorvezetőt. Bence ágynak dőlt és antibiotikummal kezelték. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.