Botrányos! Csodálatos fogyások között hozta le egy oldal az anorexiás lány fotóit

Forrás: Imgur.com/ IanSomerhaldersLady -
betegség fogyás anorexia botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy huszonhét éves anorexiával küzdő lány döbbenten vette észre, hogy felkerült egy hihetetlen fogyásokat közlő oldalra.

Anne Marie Sengillo hét évvel ezelőtt indított egy blogot, ahol betegségével kapcsolatos megpróbáltatásairól számol be. Nemrégiben meglepetten látta, hogy súlyos testképzavarát teljesen kiforgatták, és a fotóit időrendben éppen fordítva közölve, bámulatos fogyásnak titulálták a súlyváltozását.

Forrás: Imgur.com/ IanSomerhaldersLady

Mi az anorexia?

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már.
Az anorexia nervosa az egyik legádázabb pszichés betegség, mely az evészavar egyik fajtája. Olvass erről bővebben ITT!

A lány felháborodása teljesen jogos, hiszen éppen ellenkező üzenetet közvetítettek a képeivel, mint ami az ő eredeti szándéka volt. „Nem akarom olyan oldalon látni a fotóimat, ami a fogyáshoz ad inspirációt, hiszen ez számomra olyan rendellenességé vált, amibe majdnem belehaltam" – nyilatkozta Anne. Az oldalról azóta eltávolították a lány fotóit, és bocsánatot kértek, amiért tudta nélkül publikálták a képeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.