Kozso exe kikotyogta, milyen kezelést kap az énekes

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
agyvérzés USA Kozsó Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több hónapja Amerikában gyógyuló Kozso állapotáról jó ideje nem tudni mást, csak azt, hogy gyógyulgat. Most az énekes volt barátnője kicsit többet is elárult. 

Mielőtt Amerikába utaztak, szinte hétről hétre megszólalt valaki az énekes állapotával kapcsolatban, sőt még fotók is napvilágot láttak az agyvérzésen átesett lefogyott Kozsóról. Később megindult a találgatás, hogy talán azért utaztak el, hogy a rajongók ne lássák ilyen állapotban kedvencüket.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Most Kozso volt barátnője, Susie a Borsnak mesélte el, hogy mindent tud az agymûtétje után Amerikában gyógyuló énekes állapotáról. "Nem kerestem még fel Kozsót, de a barátai révén tökéletesen képben vagyok, tudom, hogy éppen mi történik vele. Érdekel az állapota, de úgy érzem, még nem jött el az idő, hogy meglátogassam. Gyógytornász és logopédus jár hozzá naponta, és elég sokáig tart, mire teljesen felépül. Szerintem ilyen állapotban senki sem szeretne vendégeket fogadni" – mesélte a táncoslány, aki szurkol exe teljes gyógyuláásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.