Kórházba került a legendás Joni Mitchellt - Intenzív osztályon ápolják

Forrás: AFP/Jeff Haynes -
bőrbetegség Joni Mitchell intenzív osztály eszméletlen állapot Los Angeles segélyhívó Morgellons szindróma kórház mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 71 éves zenészt szerdán szállították kórházba, miután eszméletlen állapotban találtak rá Los Angeles-i otthonában.

A TMZ információi szerint egy ismeretlen nő hívta az amerikai segélyhívót Joni Mitchell Los Angeles-i otthonához, miután a 71 éves sztárra eszméletlenül talált rá a szerda reggeli órákban.

Forrás: AFP/Jeff Haynes

A legendás énekesnő-dalszerző, aki legutóbb a Saint Laurent rendhagyó kampányában volt látható, a Mirror szerint már a mentőautóban magához tért, ám néhány vizsgálat erejéig még bent tartják, egyébként már sokkal jobban van. Mitchell tavaly decemberben vallott ritka bőrbetegségéről, az úgynevezett Morgellons szindrómáról, ami miatt több fellépését is vissza kellett mondania.

Csúszómászó férgek a bőr alatt?

A Morgellons-szindróma tüneteiről először 33 évvel ezelőtt írt egy angol orvos. A leírás alapján az ebben a betegségben szenvedő egyén úgy érzi, férgek csúsznak-másznak a bőre alatt, a viszketés miatt pedig sokszor véresre kaparják, csipkedik és harapdálják magukat. A betegségről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.