Gyereket akar, ezért feküdt kés alá Kustánczi Lia

Forrás: Facebook/Kustánczi Lia -
légzés Kustánczi Lia betegség légzési nehézség családalapítás szülés orrsövényferdülés napidoktor gyermekáldás egészség orrsövény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kustánczi Lia, akiről decemberben azt írtuk, hasizmai nem hozták meg számára a szerelmet, most korábbi műtétjének körülményeiről beszélt.

"A nehéz levegővétel már évek óta fennálló probléma nálam. Legelőször az orrsövényferdülés alakult ki, amit nagyjából öt éve vettek észre az orvosok, de azóta halogattam a műtétet. Úgy éreztem, hogy nem kapok az orromon levegőt, illetve ha az orromon szívtam be a levegőt, akkor sem jutott elég a szervezetembe. Sokszor ébredek úgy éjszaka, hogy légszomjam van. Ezért elkezdtem automatikusan a számon venni a levegőt. Tudom, hogy ha néhány év múlva gyermeket szeretnék, akkor ez az állapot nagyon megnehezíti majd az életem, ezért döntöttem most a műtét mellett" - tájékoztat a Napidoktor.hu.

Mi történt Kustánczi Lia orrával? Forrás: Facebook/Kustánczi Lia

Lia a lapnak azt is elárult, hogy az orvosa azt mondta, valószínűleg már gyerekkorban kialakult nála ez a probléma, mert nagyon sokszor volt arcüreg- és mandulagyulladása is általános iskolás korában, sőt az egyetem alatt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.