Tolószékbe került, mert barátnője sminkecsetét használta

Forrás: Facebook/ Jo Gilchrist -
immunrendszer betegség sminkecset staphylococcus tolószék pattanás fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal anyuka súlyos árat fizetett azért, mert kölcsönkérte barátnője sminkecsetét: tolószékben kell leélnie az életét. 

Jo Gilchrist egész életében kerekesszékre lesz utalva, mert kölcsönkérte barátnője sminkecsetét, hogy azzal tűntesse el a pattanását. Ennek következtében pedig súlyos staphylococcus fertőzést kapott.
„Nem gondoltam, hogy ilyesmi megtörténhet. A barátnőmnek is ilyen fertőzése volt, és mivel gyenge volt az immunrendszerem, engem is rögtön megtámadott a betegség" - nyilatkozta a lány.

A fertőzés olyan súlyos lett, hogy a gerincére is ráment. „Kezdetben csak egy kis fájdalmat éreztem a hátamban, azt hittem, hogy ez a helytelen testtartás következménye. De aztán ez egyre rosszabb és rosszabb lett. Annyira erősek lettek a fájdalmaim, azt hittem, meg fogok halni. Még a szülési fájásokhoz sem hasonlítható, amit éreztem."

Forrás: Facebook/ Jo Gilchrist

Ebben a nehéz szituációban is hálás a 27 éves lány, amiért a fertőzés nem támadta meg az agyát. Minden nap tovább harcol, hiszen kétéves kisfiát egyedül látja el. Pozitív hozzáállása, úgy látszik kedvezően alakítja a sorsát, az eredmények ugyanis egyre bíztatóbbak: lehetséges, hogy egyszer mégiscsak újra lábra tud majd állni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.