Telt házas előadáson sérült meg Muri Enikő

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színház Mamma Mia Stohl András Muri Enikő sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő bekötött kézzel jelent meg az RTL reggeli műsorában, mint kiderült: előadás közben, a színházban érte baleset. 

"Sikerült elesnem, és ráadásul olyan hirtelen, hogy a kezem magam alá került, tehát gyakorlatilag benyomta a bordámat. Semmi baj nincsen, röntgenen megnézték: se repedés, se törés, csak egy erős zúzódás" - mondta Enikő a 8:08 műsorvezetőjének, Teszári Nórának.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Enikő nagyon hálás kolléganőjének, Simon Boglárkának, aki beugrott helyette, és átvette Sophie szerepét. Stohl András jelentette be a nézőknek, hogy baleset történt, és azzal viccelődött, milyen különleges helyzetben vannak a nézők, hogy egy Mamma Mia!-jegy áráért két Sophie-t is láthatnak.

Ez a videó rögzítette a Germanwings-gép utolsó másodperceit: Sokkoló felvétel!http://www.life.hu/drlife/20150406-ez-a-video-rogzitette-a-germanwings-utolso-masodperceit-sokkolo-felvetel.htmlA korábbi hírekkel ellentétben, most mégis napvilágot látott egy felvétel, amely rögzítette a Germanwings-tragédia utolsó másodperceit.Dr. LifeNorthfotoÁprilis 4-én lett volna 36 éves Heath Ledgerhttp://www.life.hu/drlife/20150406-heath-ledger-szinesz-aprilis-4-en-lett-volna-36-eves-2008-ban-new-yorkban-lelte-halalat.htmlLedger 1979. április 4-én a nyugat-ausztráliai Perthben született egy franciatanárnő, valamint egy autóversenyző és bányamérnök fiaként. Az Oscar-díjas ausztrál színész 2008. január 22-én New Yorkban lelte halálát.Dr. LifeAFP21 éve távozott az élők sorából Kurt Cobainhttp://www.life.hu/drlife/20150406-kurt-cobain-a-nirvana-egyuttes-enekese-szovegiroja-es-gitarosa-1994-ben-21-eve-halt-meg.html1994. április 5-én, pontosan 21 évvel ezelőtt távozott azélők sorából a legendás énekes, Kurt Cobain.Dr. Life--21 éve távozott az élők sorából Kurt Cobainhttp://www.life.hu/drlife/20150406-kurt-cobain-a-nirvana-egyuttes-enekese-szovegiroja-es-gitarosa-1994-ben-21-eve-halt-meg.html1994. április 5-én, pontosan 21 évvel ezelőtt távozott azélők sorából a legendás énekes, Kurt Cobain.Dr. Life--Gyereket akar, ezért feküdt kés alá Kustánczi Liahttp://www.life.hu/drlife/20150404-napidoktor-kustanczi-lia-orrsovenyferdulessel-kuzdott.htmlKustánczi Lia, akiről decemberben azt írtuk, hasizmai nem hozták meg számára a szerelmet, most korábbi műtétjének körülményeiről beszélt.Dr. Life--Újabb jó hír a húsvét sztárjáról: A tojás véd a cukorbetegség ellenhttp://www.life.hu/drlife/20150404-szivderito-a-tojas-ved-a-cukorbetegseg-ellen-ujabb-jo-hir-a-husvet-sztarjarol.htmlHeti négy tojás elfogyasztása több mint egyharmadával csökkenti a 2-es típusú diabétesz kialakulásának a kockázatát - derítették ki finn kutatók.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.