Halott férje testéből nyert spermát egy ausztrál asszony

Forrás: Thinkstock -
feleség halott sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ausztrál nő képtelen volt elfogadni, hogy a férje még azelőtt meghalt, hogy gyermekük született volna, és a fejébe vette, harcba szállt a spermájáért.

Az asszony úgy döntött, kerüljön bármibe is, gyermeket szül a halott férfinak. El is jutott az ausztrál legfelső bíróságig, ahol a egy meghallgatáson követelte, hogy a bíróság engedélyt adjon arra, hogy az orvosok begyűjtsék halott férje spermáját. Mivel a meghallgatáson a fiatal nő bizonyítani tudta, hogy férjével már régóta tervezték a babát, a bíróság precedens értékű döntést hozott, és engedélyezte az asszonynak az eljárást – írja az smh.com.au.

Forrás: Thinkstock

A történet rendkívüli, egyrészt mivel Ausztráliában ezt megelőzően csak akkor juthattak a feleségek halott férjük spermájához, ha a férfi már a halála előtt mintát adott. Másrészt, mivel ez volt az első olyan alkalom, hogy az orvosok egy több mint 48 órája halott férfi testéből nyertek ki spermát.

Steve Robson, az esetben érintett termékenységi specialista elmondta, hiába próbálták meggyőzni az asszonyt, hogy a halott férfi testéből kinyert sperma talán életképtelen, az nő kitartott a döntése mellett, és végül egészséges kisfiúnak adott életet. Professzor Kelton Tremellen, aki begyűjtötte a mintát, hozzátette, nincs semmi arra utaló jel, hogy a kisfiú bármilyen negatív következményt szenvedett volna el fogantatása rendkívüli körülményei miatt.

Világtérképet rajzolt az autista kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150412-vilagterkepet-rajzolt-az-autista-kisfiu.htmlFejből rajzolta le a világot a kisfiú. A kutatók jelenleg is keresik a választ az autizmusból fakadó, kiemelkedő vizuális és tanulási képességekre, egy elméletük azonban már van róla.Dr. LifeOrigoFertőzés miatt veszítette el bal lábát és a péniszét egy férfi http://www.life.hu/drlife/20150411-muhiba-vagy-fertozes-miatt-veszitette-el-bal-labat-es-a-peniszet-egy-ferfi.htmlMegfázásra gyanakodott a 35 éves Sebastian, de kiderült, komolyabb volt a baj. Úgy véli, urológusa tévedett, ezért vesztette el lábát és hímveszőjét. Dr. LifeOrigoKontaktlencséről szemüvegre váltott Rubint Rékahttp://www.life.hu/drlife/20150411-kontaktlencserol-szemuvegre-valtott-rubint-reka.htmlA fitneszanyuka Facebookján osztotta meg népes rajongótáborával, hogy miért visel az utóbbi időben szemüveget. Dr. LifeOrigoKozso exe kikotyogta, milyen kezelést kap az énekeshttp://www.life.hu/drlife/20150330-kozsot-amerikaban-kezelik-exe-susie-meselt-errol.htmlA több hónapja Amerikában gyógyuló Kozso állapotáról jó ideje nem tudni mást, csak azt, hogy gyógyulgat. Most az énekes volt barátnője kicsit többet is elárult. Dr. Life--Orvosi műhiba miatt halt meg Bochkor Gábor nagymamájahttp://www.life.hu/drlife/20150320-orvosi-muhiba-miatt-halt-meg-bochkor-gabor-nagymamaja-errol-a-music-fm-oninditoban-beszelt.htmlBochkor Gábor a Music Fm Önindító című műsorában személyes tragédiájáról mesélt. Dr. LifeOrigoKlapka György a gyerekei előtt is titkolta, hogy rosszul lett - Kineveti a halálthttp://www.life.hu/drlife/20150311-klapka-gyorgy-a-gyerekei-elott-is-titkolta-hogy-rosszul-lett-es-szivinfarktusgyanuval-vittek.htmlElbagatellizálja rosszullétét Klapka György. Tény, az orvosok elsőre semmi komoly bajt nem találtak, de feltétlenül részt kell még vennie vizsgálatokon. Ő azonban azt állítja: a munka élteti. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.