emlékezetkiesés memória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átmeneti emlékezetkiesésben szenvedett Naomi Jacobs, aki az egyik reggelre elfelejtette, hány éves, sőt fiáról sem tudott. 

A nő azt hitte, és váltig állította, hogy 15 éves, és gyerekkori ágyában fekszik - írja a Daily Mail.
A 32 éves Jacobs szinte sokkot kapott, amikor megtudta, hogy másfél évtizeddel ezelőtt anya lett. Amikor azonban megpillantotta a fiát, elhitte, hogy az ő gyermeke, annyira hasonlított rá, ám ezzel együtt sem tudta felidézni au elmúlt éveket. Azt is elárulta, hogy az utolsó emléke 15 éves kori szerelme. Az orvosok szerint a nő memóriazavarát a stressz okozhatta, neurológus és pszichiáter kezelte.

Illusztráció Forrás: Thinkstock
Komoly fájdalmakkal küzd Várkonyi Andrea - Önként ment a kórházba http://www.life.hu/drlife/20150417-varkonyi-andrea-vallizuleti-fajdalmakkal-ment-korhazba.html Közösségi oldalán üzent pénteken reggel Várkonyi Andi. A Tények műsorvezetője kórházban kezdte a napot. Dr. Life Origo Czeizel Endre: "Sajnos visszaestem, szerdán újra kórházba megyek" - Kiújult a genetikus leukémiája http://www.life.hu/drlife/20150413-czeizel-endre-leukemiaja-kiujult.html Czeizel Endre a nyolcvanadik születésnapján mondta el szeretteinek, hogy a betegsége kiújult. Dr. Life Fotó: Zsigmond László/Life.hu Megszületett a kisfia, magához tért a kómából egy nő http://www.life.hu/drlife/20150412-megszuletett-a-kisfia-magahoz-tert-a-komabol-egy-no.html Sharista Gilest várandósan érte autóbaleset, kómába esett, az orvosok is lemondtak róla. Öt hónapig feküdt magatehetetlenül, majd megcsászározták, később pedig magához tért. Dr. Life -- Világtérképet rajzolt az autista kisfiú http://www.life.hu/drlife/20150412-vilagterkepet-rajzolt-az-autista-kisfiu.html Fejből rajzolta le a világot a kisfiú. A kutatók jelenleg is keresik a választ az autizmusból fakadó, kiemelkedő vizuális és tanulási képességekre, egy elméletük azonban már van róla. Dr. Life Origo Kontaktlencséről szemüvegre váltott Rubint Réka http://www.life.hu/drlife/20150411-kontaktlencserol-szemuvegre-valtott-rubint-reka.html A fitneszanyuka Facebookján osztotta meg népes rajongótáborával, hogy miért visel az utóbbi időben szemüveget. Dr. Life Origo Fertőzés miatt veszítette el bal lábát és a péniszét egy férfi http://www.life.hu/drlife/20150411-muhiba-vagy-fertozes-miatt-veszitette-el-bal-labat-es-a-peniszet-egy-ferfi.html Megfázásra gyanakodott a 35 éves Sebastian, de kiderült, komolyabb volt a baj. Úgy véli, urológusa tévedett, ezért vesztette el lábát és hímveszőjét. Dr. Life Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.