Nem működött a férfi pénisze, ezért kihúzták a fogait

Forrás: Thinkstock -
pénisz foghúzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy német férfi két problémával fordult egy gyógyítóhoz: impotenciával és skizofréniával küzdött. Az orvos nagyon furcsa megoldást választott a problémák kezelésére. 

Merevedési zavarral és skizofréniával fordult orvoshoz a német férfi. Az orvos állította, ő fogorvos, de az alternatív gyógyászati technikákban is profi.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kamuorvosnak sikerült rábeszélnie páciensét, hogy ha kihúzatja az összes fogát, elmúlik a merevedési zavara és pszichés problémái is, ugyanis minden rossznak a forrása a férfi fogaiból szivárgó mérgező tömőanyag. Több, mint félmillió forintért cserébe ki is húzta a beteg összes fogát.

Kiderült, a páciens tényleg mentális zavarokkal küzdött, ezért az orvosnak tilos lett volna kiszednie belőle a rengeteg pénzt. A csalót több mint hatmillió forintnyi euró megfizetésére kötelezték, ebből az összegből pedig új fogakat is készíttethet magának a csúnyán átvert férfi.

Kétszázötven éves műpéniszt találtak http://www.life.hu/intim/20150417-ketszazotven-eves-mupeniszt-talaltak.htmlRégészek találtak rá a 250 év körüli műpéniszre Gdansk közelében. Egy régi latrina őrizte a titkos szerszámot. IntimAFP"A nagy pénisztől hasgörcsöt kapok" - Ilyen az ideális péniszhttp://www.life.hu/intim/20150415-idealis-peniszt-rajzoltak-a-nok.htmlMegkértek néhány nőt, hogy rajzolják le, számukra milyen az ideális pénisz, és azt is elmondták, mekkora az a méret, amelyet szívesen ágyba visznek. IntimThinkstockElőbb találsz párt, ha kutyád van! http://www.life.hu/intim/20150414-kutyaval-konnyebb-part-talalni.htmlÉrdekes dolog derült ki egy frissen végzett kutatásból: ha örökbe fogadsz egy kutyát, nemcsak vele teszel jót, hanem magaddal is. Az új gazdi ugyanis sokkal nyitottabb lesz, és mások is könnyebben nyitnak majd felé, akár az utcán, akár az online térben, még egy olyan személytelenebb közegben is, mint egy randiapplikáció.IntimThinkstockEláruljuk, mit kell még tudnod a szexrőlhttp://www.life.hu/intim/20150408-tippek-a-jo-szexhez.htmlRáférne egy kis átalakítás a szexuális életedre? Íme néhány információ, melynek segítségével jobban érezheted magad – és persze a partneredet.IntimThinkstockMi a fallosz zajlik Japánban?http://www.life.hu/intim/20150408-japanban-falloszfesztivalt-tartanak-aprilisban.htmlGyönyörű napot ünnepeltek Japában: idén is megrendezték ugyanis a Fallosz Napját! A falloszfesztiválon pedig nem nehéz kitalálni, milyen alakú volt minden. De tényleg minden. IntimOrigoHelen Mirren reggelenként korán kel, hogy szexelhessenhttp://www.life.hu/intim/20150330-helen-mirren-szineszno-69-evesen-elvezi-a-legjobban-a-szexet.htmlHelen Mirren jövőre tölti a 70. életévét, de már többször is bizonyította, csúcsformában van. A színésznő most egészen intim titkokat árult el. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.