Istenes Bence fellélegezhet: Megúszta a lágyéksérvműtétet

lágyék betegség Csobot Adél műtét lágyékrész Istenes Bence napidoktor egészség lágyéksérv beteg RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban sokat lehetett hallani arról, hogy Istenes Bence akár műtőasztalra is kerülhet lágyéksérve miatt. A műsorvezetőnek hatalmas szerencséje volt: a gyógytornának köszönhetően teljesen rendbe jött egészségügyileg.

"Szerencsére elmondhatom magamról, hogy teljesen rendbe jött a lágyéksérvem. Korábban nagyon úgy tűnt, hogy a súlyossága miatt műtét lesz belőle, de egy második konzultáción azt mondta az orvos, hogy a bal oldalam, ahol egyébként a probléma volt, jobb állapotban van, mint a jobb, ami nem is fájt" - olvashatók Bence szavai a Napidoktor.hu cikkében. "Ő mondta, hogy várjunk egy kicsit a műtéttel. Hosszú ideig jártam gyógytornára: vízben kellett különböző feladatokat végrehajtanom" - mesélte az RTL KLub sztárja, aki egyébként Csobot Adélra bízza az életét.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Bence azt is elmondta, hogy azóta nincsen semmi problémája, de természetesen odafigyel arra, hogy edzés előtt a megfelelő gyakorlatokkal melegítsen be, arra a területre pedig különösen vigyáz. "Az elmúlt hónapokban teljesen elmúlt a fájdalom" - lelkendezett a fiatal sztár.

Így nyaralnak a celebek: Istenes Bence romantikázás helyett fürdött és napozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150416--istenes-bence-es-csobot-adel-thaifoldre-utazott-koh-samui-szigetere.htmlIstenes Bence és szerelme, Csobot Adél tipikus tengerparti, pihentető nyaralásra utaztak Thaiföldre, nem vették a nyakukba az egzotikus országot, hogy minél többet lássanak belőle. Megelégedtek Ko Samui szigetének fehér homokos tengerpartjával, a kristálytiszta tengerrel és a gyönyörű környezettel.TV + BulvárOrigoStand-upos fúrja ki Istenes Bencét?http://www.life.hu/bulvar/20150420-istenes-bence-helyett-dombovari-istvan-lehet-a-hungarys-got-talent-musorvezetoje.htmlSzinte már biztosak voltunk benne, hogy a Magyarországon hamarosan induló tehetségkutató, a Hungary's Got Talent műsorvezetője Sebestyén Balázs és Istenes Bence lesznek. Most azonban újabb hír röppent fel, ami szerint ez még korántsem biztos. A csatorna, úgy tűnik, Dombóvári István humoristát is az esélyesek között látja.TV + BulvárRTLKLUBMegmutatta kistesóját Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20150419-istenes-bence-az-rtl-klub-sztarja-megmutatta-kistestveret-a-facebookon.htmlAz RTL Klub műsorvezetője, akiről legutóbb azt írtuk, Csobot Adélra bízza az életét, most egy igazán cuki képet posztolt közösségi oldalára.Család--Istenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigoIstenes Bence evésre biztatja szerelmét, Csobot Adélthttp://www.life.hu/bulvar/20150416-istenes-bence-evesre-biztatgatja-10-kilot-fogyott-szerelmet-csobot-adelt.htmlA napokban fedeztük fel, hogy Csobot Adél 10 kilót fogyott, nagyon vékony lett az egykor gömbölyded énekesnő. Megkérdeztük szerelmét, Istenes Bencét, mit szól a lány fogyásához.TV + Bulvár--Istenes Bence öt éven belül gyereket szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20150319-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-ot-even-belul-gyermeket-szeretne.htmlAz RTL Klub műsorvezetője úgy érzi, lassan készen áll a családalapításra, amíg pedig nincs saját gyerkőc, a testvérein gyakorol. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.