Majdnem tolószékbe került Bangó Margit

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
betegség fájdalom Bangó Margit tolószék gerinc Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fájdalmak gyötrik az énekesnőt, akinek így is fellépései és rajongói az elsők.

Margitnak tizenegy csavarral a gerincében nem könnyű az élete, sokszor gyötrik nagy fájdalmak. Az énekesnő nemrég megtalálta azt az orvost, akinek sokat köszönhet – írja a hot!.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

„Dr. Zsolczai Sándornak köszönhetem, hogy élek. Az ő munkájának hála, nem kerültem tolószékbe. Megmondom őszintén, ha arra került volna sor, akkor elfogadom a helyzetet, hiszen akkor is élek, és látom a gyönyörű unokáimat felnőni. A fájdalommal, ha nehezen is, de együtt lehet élni" – magyarázta Margit.

Bobbi Kristina Brown soha nem lesz képes az önálló életre http://www.life.hu/drlife/20150423-bobbi-kristina-brown-soha-nem-lesz-kepes-az-onallo-eletre-egy-megkerdezett-orvosszakerto-szerint.html Bár a néhai Whitney Houston lánya végre felébredt hónapokon át tartó kómájából, egy megkérdezett orvosszakértő szerint sajnos nem olyan kecsegtető Bobbi Kristina állapota, mint amilyennek elsőre tűnik. Dr. Life -- Cipőbolondok, táskamániások, „egyet fizet, kettőt kap”-őrültek - Kedves kis szeszély vagy veszélyes betegség a vásárlási „szenvedély”? http://www.life.hu/drlife/20150422-a-vasarlasi-mania-veszelyes-betegseg-vagy-kedves-kis-szeszely.html Kevés olyan nő akad, akit még soha nem ért utol szezonvégén, szezon kezdetén a vásárlási láz. A vásárlásra ösztökélő, belülről emésztő tűz, a kerüljön bármibe, de az a cipő, táska, bizsu és rúzs… na az kell nekem érzése. Dr. Life -- Minden nő mályvavirág, csak van, akinek megsérül a szirma http://www.life.hu/drlife/20150422-petefeszekrak-vilagnap-majus-8-an-mehnyakrak-es-nogyogyaszati-daganatos-megbetegedesek.html A nőgyógyászati daganatos megbetegedésekre hívja fel a figyelmet a május 8-i, Petefészekrák Világnap apropóján az alábbi kampányfilm. A különleges videóben a petefészek-és méhnyakrákban érintett túlélők és támogató hírességek hasára festett Pál Gergő, testfestő művész. Dr. Life Origo Kijött a rehabról a 69 éves Liza Minnelli http://www.life.hu/drlife/20150421-liza-minnelli-kijott-a-rehabrol-ahova-drogproblemai-miatt-jelentkezett-be-egy-honappal-ezelott.html Március végén jelentkezett be egy rehabilitációs klinikára a színész-énekesnő, aki kezelése után egy hónappal már egy menő hollywoodi étteremben múlatta az időt. Dr. Life -- Görög Zita megműtteti magát http://www.life.hu/drlife/20150419-gorog-zita-megmutteti-a-szemet.html Az egykor népszerű modell úgy döntött, nem vár tovább, megműtteti a szemeit. Dr. Life -- Erkölcsös-e belenyúlni egy embrió génjeibe? http://www.life.hu/drlife/20150419-erkolcsos-e-belenyulni-egy-embrio-genjeibe-erkolcsi-alapok-ingovanyosak.html A korai embriók génmanipulációjához a molekuláris eszköztár készen áll, de az erkölcsi alapok ingoványosak. Sok kutató úgy gondolja, hogy az erkölcsi választóvonal ott húzódik, ahol az ember által létrehozott génmódosítások örökölhetővé válnak. Mások viszont a várható előnyöket hangsúlyozzák. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.