Sebhelyes arccal gálázott Brad Pitt – Vajon mi történt?

seb Brad Pitt gála jótékonysági rendezvény sérülés baleset sötétség lépcső szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóképű sztár arcának bal felét egy sérülés csúfította el, így jelent meg egy hétvégi jótékonysági eseményen.

Mindenkit meglepett Brad Pitt, amikor egy hétvégi, autistákat támogató jótékonysági rendezvényen sebhelyes arccal jelent meg. A jóképű sztár a bal szeme alatti részt elcsúfító vörös foltját ide kattintva nézheted meg a Daily Mailnek árulta el: a rosszul megválasztott lábbeli, a sietség, a lépcső és a sötétség együttes kombinációja okozta azt a balesetet, melynek során a sérülését szerezte.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Sebgyógyítás paradicsommal?

Nem csupán belsőleg, hanem külsőleg használva is nagyon hatékony a paradicsom – tudd meg ide kattintva, hogyan gyorsíthatod fel segítségével (többek között) a sebgyógyulást!
De mégis ki az az Angelina Pitt? http://www.life.hu/csalad/20150330-angelina-jolie-lehet-hogy-felvette-ferje-brad-pitt-nevet.htmlAngelina Jolie lehet, hogy már nem is Jolie, hanem Angelina Pitt. Múlt héten legalábbis kétszer is így hívta magát. Család--Megszólalt Madonna eséséről Giorgio Armani - Az énekesnőt hibáztatjahttp://www.life.hu/trend/20150304-giorgio-armani-szerint-madonna-hibaja-volt-az-eses-a-brit-awardson.htmlMadonna három métert zuhant múlt héten, mikor az egyik táncosa véletlenül meghúzta az Armani tervezte ruhájának uszályát. A divatguru szerint ez csak az énekesnő hibája. TrendNorthfotoÚristen! Hogy néz ki Brad Pitt? Totális átalakuláshttp://www.life.hu/trend/20150411-brad-pitt-szakallat-novesztett-es-szemuveges-lett-legujabb-filmjenek-forgatasara.htmlA világ egyik legszexisebbnek mondott álompasija, a most 51 éves Brad Pitt nem úgy fest, ahogyan korábban megszokhattuk tőle: ágyő, kúl, vagány fizimiska, helló, nagypapa külső!Trend--Micsoda férfi! Brad Pitt mostanáig ápolta Angelina Jolie-thttp://www.life.hu/intim/20150409-brad-pitt-angelina-jolie-apolasa-utan-visszatert-uj-filmje-forgatasahoz.htmlBrad Pitt tényleg mindenben támogatja Angelina Jolie-t. Akkor is mellette állt, amikor a színésznő nemrégiben a petefészkét is eltávolíttatta, sőt, az egész gyógyulási folyamatot együtt csinálták végig.Intim--Gesztesi Károly tízszer ment "fröccsösen" forgatnihttp://www.life.hu/bulvar/20150427-gesztesi-karoly-szinesz-allitja-tizszer-ment-froccsosen-forgatni-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba.htmlA 3000 forgatási napból tízszer fordult elő, hogy "fröccsösen" ment dolgozni, de alkoholos befolyásoltsága egyszer sem veszélyeztette a forgatásokat – állítja Gesztesi Károly.TV + Bulvár--Liptai Claudia megtörte a csendet - Gesztesi eddig eltitkolt gyerekéről beszélthttp://www.life.hu/bulvar/20150424-liptai-claudia-megtorte-a-csendet-gesztesi-karoly-eddig-eltitkolt-gyerekerol-beszelt.htmlNéhány napja, Friderikusz készülő új műsorában Gesztesi Károly bevallotta, hogy második feleségével, Nikivel megcsalta Liptai Claudiát, és az Áron nevű kisfiúnak is ő az apja. Most Claudia is megszólalt az ügyben. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.