betegség Gombos Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig erős vesegörcsök kínozták a műsorvezetőt, aki most újra kórháza került. 

Terhessége alatt kegyetlen vesegörcsökkel küzdött Gombos Edina, de a baba miatt nem műthették meg. Matteo születése után ultrahangos módszerrel próbálta eltávolíttatni a veseköveket, de nem bizonyult hatásosnak a módszer.

Forrás: www.konnyebbszules.hu

Edina Facebook-oldalán azt írta, pár napra nélkülöznie kell őt a családnak. "Utána viszont már csak egy rossz emlék lesz a vesekő" - írta. Ez nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy Edina nem tudta elkerülni a műtétet, kórházba kellett feküdnie.

Ezeket a tárgyakat kellene gyakrabban fertőtlenítenedhttp://www.life.hu/drlife/20150430-ezeket-a-targyakat-kellene-gyakrabban-fertotlenitened.htmlUgye, milyen bosszantó, mikor a munkatársaid köhögve, tüsszögve érkeznek az irodába, vagy amikor a buszon fújja az orrát valaki percenként? Ha helyesen fertőtleníted a dolgaidat, akkor elkerülhet a fertőzés. Eláruljuk, miket kellene gyakrabban tisztítanod. Dr. LifeThinkstock11 irtó hülye kérdés, amit pasik tettek fel a tamponrólhttp://www.life.hu/drlife/20150430-15-irto-hulye-kerdes-amit-pasik-tettek-fel-a-tamponrol.htmlMinden férfi kíváncsi egy kicsit arra, milyen érzés lehet nőnek lenni, ezért gyakran kérdeznek is. Összegyűjtöttük a legvadabb kérdéseiket, amiket a tamponról akartak tudni. Dr. Life--A fogamzásgátlótól csúnyábbnak láthatod a pasidat?http://www.life.hu/drlife/20150424-a-fogamzasgatloban-a-hormonok-befolyasolhatjak-a-parvalasztast.htmlA floridai egyetem kutatói megállapították, a fogamzásgátló módszerektől is függhet, mennyire elégedettek a nők a kapcsolatukkal. 118 friss házaspár megfigyelésével meglepő eredmények születtek. Dr. LifeThinkstockTom Hanks felesége is eltávolíttatta melleithttp://www.life.hu/drlife/20150415-tom-hanks-felesege-is-eltavolittatta-melleit-ahogy-angelina-jolie-is.htmlTom Hanks felesége, Rita Wilson is melleinek eltávolíttatása mellett döntött, ahogyan Angelina Jolie is tette korábban. Dr. LifeAFPDöbbenetes! Az Andrássy úton szült egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20150413-az-andrassy-uton-szult-egy-no.htmlEgy fiatal nő élettársával és hároméves gyerekével sétált vasárnap az Andrássy úton, amikor beindult nála a szülés. Dr. LifeThinkstockAndreas Lubitz látása autóbalesetben sérült meghttp://www.life.hu/drlife/20150402-andreas-lubitz-a-germanwings-masodpilotajanak-latasa-autobalesetben-serult-meg.htmlAdreas Lubitz, a Germanwings-járat utasait a feltételezések szerint halálba küldő pilóta nem mondta meg orvosainak, hogy újra munkába állt, miután autóbalesetet szenvedett, és megsérült a látása. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.