egészségügy szívműtét Schobert Norbert kórház fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány év múlva több ember halhat meg kórházi fertőzésekben, mint daganatos megbetegedésekben. Ezt állítják szakemberek. Schobert Norbert szívműtétje után kapott fertőzést, amibe állítása szerint majdnem belehalt, most pedig az Aktívnak adott interjút.

"Szeretném elkerülni, hogy bármilyen kórházba is bekerüljek a magyar egészségügyben, ha igen, akkor meg kell mozgatnom főigazgatói szinten az összes kapcsolatrendszeremet, hogy kiemelt bánásmódként meg tudjam kapni azt, ami egy normális országban minden embenek járna" - nyilatkozta az életmódszakember. Az Aktív videóját a témában itt meg is nézheted:

HIV-pozitív emberek vérével nyomtatta ki számát egy osztrák magazinhttp://www.life.hu/drlife/20150507-hiv-pozitiv-emberek-verevel-nyomtatta-ki-szamat-egy-osztrak-magazin-a-vangardist.htmlA vérrel kevert tintát a Vangardist nevű, homoszexuálisoknak szóló lap különszámához használták fel.Dr. LifeOrigoHIV-pozitív emberek vérével nyomtatta ki számát egy osztrák magazinhttp://www.life.hu/drlife/20150507-hiv-pozitiv-emberek-verevel-nyomtatta-ki-szamat-egy-osztrak-magazin-a-vangardist.htmlA vérrel kevert tintát a Vangardist nevű, homoszexuálisoknak szóló lap különszámához használták fel.Dr. LifeOrigoCsípőjéből és bordáiból építenek új arcot Mickey Rourke-nakhttp://www.life.hu/drlife/20150504-csipojebol-es-bordaibol-epitenek-uj-arcot-mickey-rourke-nak.htmlBár már átesett egy-két nem túl sikeres plasztikai műtéten, a színész - ismerősei szerint - újabb beavatkozásra készül. Úgy döntött, csontpótlással változtat az arcán.Dr. Life--Két szervátültetésen van túl az RTL Klub "hangja" - "Nem hittem el, hogy ez velem történik. Ez nagyon ronda dolog!"http://www.life.hu/drlife/20150505-ket-szervatultetesen-van-tul-az-rtl-klub-hangja-both-andras.htmlBoth Andrást, becenevén Bocit, naponta hallhatjuk a tévéműsorok felvezetőiben. Mindeddig a nagyközönség nem tudta róla, hogy komoly megpróbáltatásokon ment keresztül: már két szervátültetésen is átesett.Dr. Life--Vállalta az újabb kezeléseket Czeizel Endrehttp://www.life.hu/drlife/20150505-vallalta-az-ujabb-kezeleseket-a-nagybeteg-leukemias-czeizel-endre.htmlAz évek óta leukémiában szenvedő orvos korábban eldöntötte, ha kiújul a betegsége, nem fogad el újabb kemoterápiás kezeléseket. Most azonban másképp döntött. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huTourette-szindróma - kényszeres gondolatok és tettekhttp://www.life.hu/drlife/20150428-tourette-szindroma-a-kenyszeres-gondolatok-es-tettek-betegsege.htmlÉrtetlenség, megdöbbenés és felháborodás kíséri a Tourette-szindrómában szenvedő betegek megnyilvánulásait. Ha gyerekről van szó, a szülők akár büntetik is a fel nem ismert betegség miatt a kiskamaszt, pedig büntetés helyett segítségre lenne szüksége.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.