Súlyos betegen állt színpadra Gálvölgyi János: "Rettenetes fizikai állapotba került, sokat aggódtunk érte"

Forrás: facebook/Heti Hetes -
betegség Hernádi Judit Játékszín Gálvölgyi János Németh Kristóf tüdőgyulladás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színész tüdőgyulladással küzdött, ám ennek ellenére fellépett a Játékszínben a a Vidám kísértet című bohózat premierjén. 

Gálvölgyi a darab egyik főszereplője a Liptai Claudia és Hernádi Judit által alakított karakterek pedig az ő kegyeiért küzdenek.

Forrás: facebook/Heti Hetes

"Hetekkel ezelőtt úgy tűnt, influenza támadta meg Gálvölgyi Jánost. Rettenetes fizikai állapotba került. Sokat aggódtunk érte. Nem mondott le egyetlen előadást sem, így nem tudta kipihenni magát. Az öltözőben kúrálta a betegségét. Aztán érkezett a hír: tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála. Ekkor mi változtattunk műsort, forródrótos kapcsolatban voltunk, és amikor az orvos engedélyezte, hogy lábra álljon, már másnap reggel megjelent a színházban. János hősként viselkedett"mondta a Borsnak Németh Kristóf, a Játékszín direktora.

A színészt felesége, Judit asszony kísérte el a bemutatóra, akivel a premierpartin is megjelentek, de néhány perc után hazamentek, hogy a színész pihenni tudjon.

Schobert Norbert: ˝Majdnem meghaltam˝http://www.life.hu/drlife/20150507-schobert-norbert-szivmutetje-utan-kapott-fertozest-amibe-allitasa-szerint-majdnem-belehalt.htmlNéhány év múlva több ember halhat meg kórházi fertőzésekben, mint daganatos megbetegedésekben. Ezt állítják szakemberek. Schobert Norbert szívműtétje után kapott fertőzést, amibe állítása szerint majdnem belehalt, most pedig az Aktívnak adott interjút.Dr. LifeOrigoHIV-pozitív emberek vérével nyomtatta ki számát egy osztrák magazinhttp://www.life.hu/drlife/20150507-hiv-pozitiv-emberek-verevel-nyomtatta-ki-szamat-egy-osztrak-magazin-a-vangardist.htmlA vérrel kevert tintát a Vangardist nevű, homoszexuálisoknak szóló lap különszámához használták fel.Dr. LifeOrigoÖngyilkos lett Falusi Mariann szerelmehttp://www.life.hu/drlife/20150505-ongyilkos-lett-falusi-mariann-szerelme-sok-evvel-ezelott.htmlFájdalmas emlékét elevenítette fel a népszerű énekesnő. Mariann sokáig lelkifurdalással küzdött párja halála miatt. Dr. Life--Csípőjéből és bordáiból építenek új arcot Mickey Rourke-nakhttp://www.life.hu/drlife/20150504-csipojebol-es-bordaibol-epitenek-uj-arcot-mickey-rourke-nak.htmlBár már átesett egy-két nem túl sikeres plasztikai műtéten, a színész - ismerősei szerint - újabb beavatkozásra készül. Úgy döntött, csontpótlással változtat az arcán.Dr. Life--Két szervátültetésen van túl az RTL Klub "hangja" - "Nem hittem el, hogy ez velem történik. Ez nagyon ronda dolog!"http://www.life.hu/drlife/20150505-ket-szervatultetesen-van-tul-az-rtl-klub-hangja-both-andras.htmlBoth Andrást, becenevén Bocit, naponta hallhatjuk a tévéműsorok felvezetőiben. Mindeddig a nagyközönség nem tudta róla, hogy komoly megpróbáltatásokon ment keresztül: már két szervátültetésen is átesett.Dr. Life--Vállalta az újabb kezeléseket Czeizel Endrehttp://www.life.hu/drlife/20150505-vallalta-az-ujabb-kezeleseket-a-nagybeteg-leukemias-czeizel-endre.htmlAz évek óta leukémiában szenvedő orvos korábban eldöntötte, ha kiújul a betegsége, nem fogad el újabb kemoterápiás kezeléseket. Most azonban másképp döntött. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.