3 spermarabló, HIV-pozitív nő erőszakolt meg egy férfit

Forrás: Origo -
erőszak HIV sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves férfi a dél-afrikai KwaZakhele városában tartott hazafelé, amikor az utcán egy fekete autóból három nő útbaigazítást kért tőle. Amikor közel ment az autójukhoz, fegyvert rántottak, és kényszerítették, hogy szálljon be kocsiba.

A rablók egy félreeső utcába hajtottak, majd egy speciális folyadékot itattak a túszukkal, amitől a pénisze erektált állapotba került - tájékoztat a Daily Sun.

Vérvizsgálat Dél-Afrikában Forrás: Origo

Ezután mind a hárman megerőszakolták, elvették a spermáját, majd pedig arra buzdították, keressen fel egy orovost, és vesse alá magát egy HIV-tesztnek, mivel ők mindhárman fertőzöttek.

Meg lehet erőszakolni egy férfit?

Márciusban bombaként robbant a hír, hogy egy 39 éves német nő alvás közben megerőszakolta 47 esztendős partnerét. Az ügy bíróságra került, mivel a férfi fájdalmat érzett a tudattalan közösülést követően. Az asszonyt egyelőre felmentették, az indulatok azonban nem csillapodnak a témát illetően. Vajon lehetséges, hogy nőként ilyen formában szexuálisan bántalmazzunk egy pasit? A Life.hu ennek járt utána korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.