Borzalmas baleset! Kétszer élesztették újjá a Csík zenekar vezetőjét

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
Csík zenekar baleset Csík János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszer élesztették újjá, majd két hónapig teljesen öntudatlan állapotban volt Csík János, a Csík zenekar vezetője. A zenész most először beszél borzalmas balesetéről.

"A baleset után hónapok teltek el, és kezdtem rájönni arra, hogy nem lesz egyszerű a gyógyulás" – idézi a művészt az Echo Tévé Arckép című műsora nyomán a Blikk.

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

A Csík zenekar vezetője arról is mesélt: annak idején olyan súlyos volt az állapota, hogy nem ismert fel embereket sem. Részleges amnéziája volt, elvesztette a szaglását, sőt a karját a mai napig nem tudja rendesen mozgatni.

Mint ismert, a a zenész 2002-ben szenvedett súlyos autóbalesetet. Nem tagadja, hogy ő volt a hibás, hisz a novemberi sűrű ködben nem szabadott volna előznie. Szemből jött egy teherautó, amely teljesen összetörte Csíkék kocsiját. Ráadásul nemcsak Csík János sérült meg, de az utasa is.

"Jó nagy ütés érte a fejemet, voltak olyan dolgok, amelyek csak évek múlva ugrottak be. Előfordult, hogy emberek jöttek velem szemben mosolyogva. Kérdezték, Janikám, mi újság? És fogalmam sem volt, kivel beszélek" – mondta Csík János, és hozzátette, teljesen megváltoztatta a baleset.

"Volt olyan, amikor azt éreztem, ez egy komoly pofon volt a sorstól. Újra meg kellett tanulnom járni, és a kezemet is meg kellett műteni. Tudom, hogy most már úgy kell tennem a dolgomat, mintha semmi sem történt volna. Látja mindenki, hogy ügyetlenül járok még mindig, de arra vagyok a legbüszkébb, hogy eddig sikerült helytállnom".

Schobert Norbert: ˝Majdnem meghaltam˝http://www.life.hu/drlife/20150507-schobert-norbert-szivmutetje-utan-kapott-fertozest-amibe-allitasa-szerint-majdnem-belehalt.htmlNéhány év múlva több ember halhat meg kórházi fertőzésekben, mint daganatos megbetegedésekben. Ezt állítják szakemberek. Schobert Norbert szívműtétje után kapott fertőzést, amibe állítása szerint majdnem belehalt, most pedig az Aktívnak adott interjút.Dr. LifeOrigoSúlyos betegen állt színpadra Gálvölgyi János: "Rettenetes fizikai állapotba került, sokat aggódtunk érte"http://www.life.hu/drlife/20150508-sulyos-betegen-allt-szinpadra-galvolgyi-janos.htmlA Kossuth-díjas színész tüdőgyulladással küzdött, ám ennek ellenére fellépett a Játékszínben a a Vida´m ki´se´rtet ci´mu? boho´zat premierjén. Dr. Life--HIV-pozitív emberek vérével nyomtatta ki számát egy osztrák magazinhttp://www.life.hu/drlife/20150507-hiv-pozitiv-emberek-verevel-nyomtatta-ki-szamat-egy-osztrak-magazin-a-vangardist.htmlA vérrel kevert tintát a Vangardist nevű, homoszexuálisoknak szóló lap különszámához használták fel.Dr. LifeOrigoÖngyilkos lett Falusi Mariann szerelmehttp://www.life.hu/drlife/20150505-ongyilkos-lett-falusi-mariann-szerelme-sok-evvel-ezelott.htmlFájdalmas emlékét elevenítette fel a népszerű énekesnő. Mariann sokáig lelkifurdalással küzdött párja halála miatt. Dr. Life--Csípőjéből és bordáiból építenek új arcot Mickey Rourke-nakhttp://www.life.hu/drlife/20150504-csipojebol-es-bordaibol-epitenek-uj-arcot-mickey-rourke-nak.htmlBár már átesett egy-két nem túl sikeres plasztikai műtéten, a színész - ismerősei szerint - újabb beavatkozásra készül. Úgy döntött, csontpótlással változtat az arcán.Dr. Life--Öt hagyományos tértisztítási módszer – te is zsályát égetsz?http://www.life.hu/drlife/20150427-ot-hagyomanyos-tertisztitasi-modszer.htmlA legtöbb vallás és a legkülönbözőbb spirituális utakon járó ember is úgy gondolja, a tavaszi nagytakarítás nem merülhet ki abban, hogy fizikai síkon megtisztítjuk a teret, amelyben a mindennapok és az ünnepek zajlanak. Elkerülhetetlen a tér spirituális nagytakarítása is.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.