Ezért napozz óvatosan - Sokkoló fotó!

napozás bőrrák óvatosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 27 éves nő közösségi oldalán osztotta meg, hogy néz ki bőre a bőrrák elleni kezelés után. Több tízezer embert sokkolt a fotóval.

A napozás és a szolárium veszélyeire hívta fel a figyelmet a 27 éves Tawny Facebookon megosztott, megdöbbentő fotójával.

"Ha valakinek kell motiváció, hogy miért ne szolizzon, napozzon, íme! Így néz ki a bőrrák kezelés. Használjatok napvédő krémeket, vagy barnító spray-t. Csak egy bőrötök van, vigyázzítok rá! Tanuljatok mások hibáiból. Ne hagyjátok, hogy a napozás miatt ne láthassátok felnőni a gyerekeiteket!" - írta a képhez.

Heti négyszer-ötször szoláriumozott a nő, akinél 21 évesen diagnosztizáltak bőrrákot. Rengetegszer kezelték. Azóta félévente-évente jár bőrgyógyászhoz, minden alkalommal eltávolítanak rákos szöveteket a bőréből.

Arra is felhívja az emberek figyelmét, hogy minden gyanús elváltozást vizsgáltassanak ki a bőrükön, hiszen nem lehet elég óvatosnak lenni!

Forrás: Facebook/ Tawny Willoughby

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.