Halálos betegség fenyegette Bozsek Márk testvérét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bozsek Márk csoda Barátok közt agykontroll rákbetegség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésze először mesélt arról, milyen érzés volt, amikor megtudta, hogy testvére rákbeteg és akár el is vesztheti őt.

Márk és öccse, Ricsi között két év korkülönbség van. Amikor pár évvel ezelőtt kiderült, hogy Ricsi orrüregrákkal küzd, Márk mindent megtett azért, hogy mellette álljon, sőt az agykontroll segítségével meg is mentette őt – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor édesanyám hívott telefonon, és remegő hangon közölte, hogy Ricsinek rákja van" – kezdte Márk, aki az agykontrollhoz fordult, amikor már nagyon súlyos volt testvére állapota.

„Összehívtam az agykontrollos barátaimat, leültünk körbe, és meditáltunk. Ha ez nem velem történik, nem hiszem el, de csoda történt, mert másnap reggel hívta anyut az orvos, hogy nem érti, de Ricsi sokkal jobban van" – mesélte a színész, akinek öccse már teljesen egészséges és túl van a nehezén.

Gombos Edina túl van a vesekőműtéten - a kórházból posztolt fotót http://www.life.hu/drlife/20150507-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-tul-van-a-vesekomuteten-a-korhazbol-jelentkezett-be.htmlMát túl van a terhességét megkeserítő vesekőműtéten a műsorvezető, aki egyenesen a kórházi ágyából posztolt fotót.Dr. LifeOrigoLenyűgöző fotósorozat rákbetegségből gyógyult tinikrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150506-pintacsi-viki-lenyugozo-fotosorozatot-keszitett-rakbetegsegbol-gyogyult-tinikrol.htmlAgytumorból, leukémiából gyógyult gyermekeket fotózott Pintácsi Viki, aki azt szerette volna bizonyítani, hogy egy év kóma után is lehetséges boldognak és szépnek lenni.Dr. Life--A világ legnagyobb veséjét műtötték ki egy indiai betegbőlhttp://www.life.hu/drlife/20150423-a-vilag-legnagyobb-vesejet-mutottek-ki-egy-indiai-betegbol-a-sir-ganga-korhazban.htmlHatalmas megdöbbenést keltett az indiai kórházban, amikor a vesebeteg 45 éves férfiből egy csecsemő méretű vesét operáltak ki.Dr. Life--Drámai vallomás: gyógyszerfüggőségéről vallott Douchev-Janics Natasahttp://www.life.hu/drlife/20150514-douchev-janics-natasa-haromszoros-olimpiai-bajnok-kajakozo-gerincservmutetjerol-es.htmlA háromszoros olimpiai bajnok műtétje után gyógyszerfüggővé vált, és a nulláról kellett újra felépítenie magát.Dr. Life--Rohanó napok, vánszorgó percek: Ezért telik gyorsabban az idő, ha jól érezzük magunkathttp://www.life.hu/drlife/20150512-ezert-telik-gyorsabban-az-ido-ha-nyaralunk-es-jol-erezzuk-magunkat.htmlEgész biztosan te is érezted már úgy, hogy az idő nem mindig telik ugyanolyan gyorsan. Ha vizsgázol, és minden perc számít, mindig hamarabb telik le az idő, minthogy a feladatokat be tudnád fejezni. Ha azonban egyhetes nyaralásra mész, úgy repülnek el a napok, hogy szinte észre sem veszed, máris újra itthon vagy.Dr. LifeThinkstockBorzalmas baleset! Kétszer élesztették újjá a Csík zenekar vezetőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150512-ketszer-elesztettek-ujja-a-csik-zenekar-vezetojet-csik-janost.htmlKétszer élesztették újjá, majd két hónapig teljesen öntudatlan állapotban volt Csík János, a Csík zenekar vezetője. A zenész most először beszél borzalmas balesetéről.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.