Szívprobléma végzett a Facebook-vezér férjével

Forrás: AFP/Scott Olson -
üzletember halál edzőterem Sheryl Sandberg Facebook David Goldberg szívbetegség szívprobléma Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el a Facebook-vezér, Sheryl Sandberg szeretett férje, David Goldberg. A sikeres üzletember volt munkatársa elmondta, a férfi szívbetegséggel küzdött.

David Goldberg, a Szilikon-völgy egyik sikeres üzletembere, családi vakációra érkezett a mexikói Punta Mita egyik hoteljébe, amelynek edzőtermében vérbe fagyva találtak rá május elején.

Szívproblémával küzdött a Facebook ügyvezetőjének férje, David Goldberg Forrás: AFP/Scott Olson

A nyomozás első eredményei szerint Goldberg a súlyos fejsérülésébe és a vérveszteségbe halt bele. A kétgyerekes apuka egyik volt munkatársa szerint azonban az üzletember szívproblémákkal küzdött, ez végezhetett vele – írja a People. Goldberg, akiről a Facebook atyja, Mark Zuckerberg is megemlékezett, feleségének szívszorító üzenetét elhunyt férjéhez ide kattintva olvashatod.

Végre megszólalt Sofia Vegrara a lefagyasztott embriói ügyében http://www.life.hu/drlife/20150505-sofia-vergara-vegre-megszolalt-lefagyasztott-embrioi-ugyeben.html Még mindig nem ért véget Sofia Vergara exvőlegénye, Nick Loeb és az egykori sztárpár lefagyasztott embrióinak kálváriája. A színésznő most végre megtörte a csendet. Dr. Life Origo „Az anyámat is eladtam volna a drogért" – Súlyos függőségéről vallott Tom Hardy http://www.life.hu/drlife/20150514-tom-hardy-sulyos-drog-es-alkoholfuggosegerol-vallott-egy-interjujaban.html A színész őszintén beszélt élete legkeményebb időszakáról, amikor drog- és alkoholproblémákkal küzdött. Dr. Life -- A rák miatt került közelebb egymáshoz Tom Hanks és felesége http://www.life.hu/drlife/20150508-rita-wilson-mellrakja-miatt-csak-meg-kozelebb-kerult-ferjehez-tom-hankshez.html Rita Wilson nemrég vallotta be, mellrákja miatt műtéten, majd dupla melleltávolításon esett át. Férje, Tom Hanks mindvégig felesége mellett állt – erről vallott a minap a színésznő. Dr. Life -- Vezetés közben is kell inni – csak nem mindegy, mit! http://www.life.hu/drlife/20150427-a-dehidratacio-ugyanolyan-karos-autovezetes-kozben-mint-az-alkoholfogyasztas.html Egy friss kutatás szerint a nem elegendő folyadékfogyasztás ugyanúgy hat az autóvezetőkre, mintha alkoholittasan ültek volna a volán mögé. Dr. Life -- Mellrákot diagnosztizáltak a sztárszakácsnál http://www.life.hu/drlife/20150513-sandra-lee-sztarszakacsnal-mellrakot-diagnosztizaltak-es-dupla-melleltavolito-mutetet-tervez.html Az Amerikában népszerű szakácsnő Angelina Jolie példáját fogja követni: mindkét emlőjét eltávolíttatja. Dr. Life -- Egy haldokló asszony szívszorító utolsó kérése, hogy kiskutyákkal játszhasson http://www.life.hu/drlife/20150508-egy-haldoklo-asszony-utolso-kerese-hogy-egy-orat-jatszhasson-kiskutyakkal.html Vírusként terjed az a videó, amelyben egy oregoni asszony utolsó kívánságát osztja meg. Dr. Life Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.