Feltöltette a száját, alig tudja mozgatni az arcát a fiú

Forrás: Youtube -
plasztika ajakfeltöltés szépészeti műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Jordan Parks ajakfeltöltésfüggőnek tartja magát. Állítja, időről időre meg kell plasztikáztatnia a száját, mert ő csak így boldog.  vagyis olyan embernek, akinek időről-időre muszáj plasztikáztatnia a száját. De gigantikus ajkai szivárogni kezdtek, és ő fél, hogy egyszer csak teljesen leeresztenek.

Jordan 19 éves korában esett át az első szépészeti beavatkozásán: a szemöldökét tetováltatta ki. Két évvel később nagyobbíttatta meg először az ajkait. „Először azt mondtam, nézzen ki a lehető legtermészetesebben, csak egy pici hangsúlyt szerettem volna adni az ajkaimnak. Aztán az évek során egyre nagyobbak és nagyobbak lettek: függővé váltam az ajakfeltöltéstől” - mesélte.

Forrás: Youtube

A fiú egy olyan valóságshow-ba jelentkezett, amelyikben a túlzásba vitt szépészeti beavatkozások áldozatain segítenek. Persze, nem arról van szó, hogy megbánta a beavatkozást, hanem mert úgy tűnik, a szövetei nem bírják a terhelést, a töltőfolyadék így szivárogni kezdett ajkaiból.

Fotózáson lett rosszul Conchita Wursthttp://www.life.hu/drlife/20150516-fotozason-lett-rosszul-conchita-wurst-elajult-az-ehsegtol.htmlAz énekes azt állítja, csak a vércukra esett le, ugyanis aznap még egy falatot sem evett. Dr. Life--Újraélesztették a Fradi kapusát, Hacker Gábort - Kómában vanhttp://www.life.hu/drlife/20150516-ujraelesztettek-a-fradi-kapusat-hacker-gabort-komaban-van.htmlKritikus az állapota a Ferencváros futsalcsapatának korábbi kapusának, Hacker Gábornak, aki a Fradi női kézilabdásainak bajnoki címét ünnepelte, amikor hirtelen rosszul lett.Dr. Life--Döbbenetes változás! 30 kilót fogyott agyműtéte óta Kozsó - Hosszú idő után megtörte a csendet, és üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/drlife/20150512-30-kilot-fogyott-a-balesete-ota-kozso-aki-megtorte-a-csendet-es-uzent-rajongoinak.htmlAlig lehet ráismerni Kozsóra: a zenész a műtéte következményeként alaposan lefogyott, és vonásai is megváltoztak. Dr. LifeOrigoBorzalmas baleset! Kétszer élesztették újjá a Csík zenekar vezetőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150512-ketszer-elesztettek-ujja-a-csik-zenekar-vezetojet-csik-janost.htmlKétszer élesztették újjá, majd két hónapig teljesen öntudatlan állapotban volt Csík János, a Csík zenekar vezetője. A zenész most először beszél borzalmas balesetéről.Dr. LifeOrigoSchobert Norbert: ˝Majdnem meghaltam˝http://www.life.hu/drlife/20150507-schobert-norbert-szivmutetje-utan-kapott-fertozest-amibe-allitasa-szerint-majdnem-belehalt.htmlNéhány év múlva több ember halhat meg kórházi fertőzésekben, mint daganatos megbetegedésekben. Ezt állítják szakemberek. Schobert Norbert szívműtétje után kapott fertőzést, amibe állítása szerint majdnem belehalt, most pedig az Aktívnak adott interjút.Dr. LifeOrigoÖngyilkos lett Falusi Mariann szerelmehttp://www.life.hu/drlife/20150505-ongyilkos-lett-falusi-mariann-szerelme-sok-evvel-ezelott.htmlFájdalmas emlékét elevenítette fel a népszerű énekesnő. Mariann sokáig lelkifurdalással küzdött párja halála miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.