Figyelmeztetünk: ez annyira szép, ha megnézed, sírni fogsz!

kutya videó szervdonor Dr. Life szeretet hűség könny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagyon szép kisfilmre bukkantunk, ami amellett, hogy bájos, szívszorítóan szépre sikeredett, és még az üzenete is hallatlan pozitív.

Az alábbi videó középpontjában olyan örökérvényű, kétségtelenül legfelemelőbb emberi érzések állnak, mint az igaz, őszinte, mély szeretet, a hűség és az önzetlenség. Noha ezeket az érzéseket leginkább emberinek hívjuk, ám nem ritkán sokkal többet találkozhatunk velük az állatvilágban – legalábbis ami az ember legjobb barátját, a kutyákat illeti. Ezt a torokszorító kisfilm készítői is tudták, valószínűleg ezért is választották az önzetlenségre felszólító, pozitív üzenetű társadalmi célú reklám főszereplőjének a hatodik érzékkel megáldott kis szeretetgombócot.

Íme a videó, mely könnyeket csal az emberek szemébe:

5 dolog, amit nem szabad eltitkolni a nőgyógyász előlhttp://www.life.hu/drlife/20101015-5-dolog-amit-nem-szabad-eltitkolni-a-nogyogyasz-elol.htmlMyke Triebolt éveken át őrizgette titkát nőgyógyásza előtt. Két esetben is kórházba került problémája miatt, de inkább hallgatott, semhogy meggyógyuljon. Amit szégyellt bevallani: az az inkontinencia.Dr. LifeThinkstockBorzalmasan leitta magát: a sürgősségire kellett szállítani a szép sorozatszínésznőthttp://www.life.hu/drlife/20150524-a-szulejman-sorozat-sztarja-meryem-uzerli-csunyan-felontott-a-garatra-es-korhazba-kellett.htmlA Szulejmán sorozat sztárja, Meryem Uzerli csúnyán felöntött a garatra, és kórházba kellett szállítani.Dr. LifeOrigoEz a test megér egy estet – Júniusban ismét lesz Mozgás Éjszakájahttp://www.life.hu/drlife/20150521-szivderito-juniusban-ismet-lesz-mozgas-ejszakaja.htmlA rendszeres mozgás egyértelműen jobb és egészségesebb életet eredményez. A magyarok nem mozognak eleget, pedig a mozgásszegény életmód következtében hazánkban 35 percenként meghal valaki. Ezen kell változtatni, és éppen ezért idén nyáron újra lesz Mozgás Éjszakája Budapest szívében, ahol 16 mozgásformát próbálhatnak ki kicsik és nagyok, fiatalok és idősek.Dr. Life--Bréking! Javult Schumacher állapota!http://www.life.hu/drlife/20150522-michael-schumacher-forma1-es-pilota-allapotaban-javulas-tapasztalhato.htmlA hétszeres világbajnok menedzsere megtörte a csendet, újabb infromációkat szivárogtatott ki Schumacher állapotáról.Dr. Life--Gáz van, ha éjszaka egynél többször kell felkelned pisilnihttp://www.life.hu/drlife/20150521-lehet-hogy-az-alvasi-apnoe-miatt-kelsz-fel-ejszaka-pisilni.htmlOlyan, mintha átok sújtaná a közép- és időskorúakat, ami miatt nem tudnak egy igazán jót aludni, pedig ennek nem kéne így lennie. Az éjszakai vizelés egy meglepő magyarázatára derült fény, ami rámutat arra is, hogy a gyógyulás érdekében lehet, hogy nem urológust, hanem inkább alvásspecialistát kell felkeresni.Dr. LifeThinkstockVideóban kér segítséget a 18 kilós anorexiás nőhttp://www.life.hu/drlife/20150521-a-sulyosan-anorexias-no-videoban-ker-segitseget-a-tovabbi-korhazi-kezelesenek-folytatasahoz.htmlRachael Farrokh utolsó esélye a túlélésre, ha sikerül bekerülnie az ország egyetlen, kórosan alacsony testsúlyú étkezési zavarosokat kezelő kórházába. Ehhez kért segítséget videójában.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.