Állítják: titokban vetette el a babáját Katalin hercegnő

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin hercegnő abortusz pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi családdal kapcsolatban szinte hónapról hónapra röppennek fel pletykák, közöttük nem kevés botrányos vagy megdöbbentő. A legújabbak szerint Katalin hercegnő évekkel ezelőtt teherbe esett egykori szerelmétől, ám a babát nem tartotta meg. 

De hogy történhetett ez? A National Enquirer magazin szerint amikor Vilmos és Katalin évekkel ezelőtt szakítottak, a hercegné egykori kedvesével, Willem Marxszal randizott, és várandós lett. A pletykák szerint Katalin szerette volna megtartani a babát, és édesanyja volt az, aki rábeszélte az abortuszra azért, hogy később Vilmos felesége lehessen. Hogy a hír igaz-e, nem tudni, biztosak csak akkor lehetnénk benne, ha Katalin maga mesélné el a történteket, ám erre nyilván nincs esély.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Tragikus műhiba! Egyik helyett mindkét veséjét eltávolították a kislánynakhttp://www.life.hu/drlife/20150530-egyik-helyett-mindket-vesejet-eltavolitottak-a-kislanynak.htmlEgy kislány az egyik veséje eltávolítására feküdt be a kórházba, ámamikor felébredt, kiderült egyik sem volt meg neki. A kórház nem adott észszerű magyarázatot az ügyre, a szülők perelnek. Dr. LifeOrigoKullancsveszély! Várkonyi Andrea is megijedthttp://www.life.hu/drlife/20150527-kullancsot-talalt-kislanyaban-noriban-varkonyi-andi.htmlAz orvos végzettségű híradós Várkonyi Andi is megijedt, amikor lányában, Nóriban kullancsot talált. Rajongóinak figyelmét a Facebookon hívta fel arra, hogy mindig nézzék át magukat, miután a természetben tartózkodnak.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huCzeizel Endre: "Több kemoterápiát nem bírok ki"http://www.life.hu/drlife/20150527-czeizel-endre-orvos-genetikus-nem-kap-tobb-kemoterapiat.htmlEgy hónap kórházban töltött idő és kemoterápia után visszatér dolgozni Czeizel Endre. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huElmaradt a súlyos beteg magyar zenész műtéte - Máj- és vastagbélrák miatt kellene operálnihttp://www.life.hu/drlife/20150521-elmaradt-a-sulyos-beteg-magyar-zenesz-schuster-lori-mutete.htmlHétfőre írták ki Schuster Lóri, a P. Mobil frontemberének műtétjét, ám azt mégsem végezték el. A zenésznek azt mondták, hogy sürgősebb esethez kellettek az orvosai, így az ő operációját elhalasztották. Dr. LifeOrigoDöbbenetes változás! 30 kilót fogyott agyműtéte óta Kozsó - Hosszú idő után megtörte a csendet, és üzent rajongóinakhttp://www.life.hu/drlife/20150512-30-kilot-fogyott-a-balesete-ota-kozso-aki-megtorte-a-csendet-es-uzent-rajongoinak.htmlAlig lehet ráismerni Kozsóra: a zenész a műtéte következményeként alaposan lefogyott, és vonásai is megváltoztak. Dr. LifeOrigoFotózáson lett rosszul Conchita Wursthttp://www.life.hu/drlife/20150516-fotozason-lett-rosszul-conchita-wurst-elajult-az-ehsegtol.htmlAz énekes azt állítja, csak a vércukra esett le, ugyanis aznap még egy falatot sem evett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.